Alumínium redőny


A hang és hőszigetelt alumínium redőny egyik nagy előnye, hogy energiát spórolhat meg vele, tökéletesen zár és szigetel. Védelmet nyújt betörés ellen. A szerkezet színe egyedi RAL színben is kérhető. Hosszú élettartama miatt kedvező befektetési lehetőség.

 

Komplett Alumínium redőny:

Lehúzható szúnyoghálóval kombinálva:

16 300,- Ft-tól / m2

20 700,- Ft-tól / m2

Csapágyazott fémtengely, gurtni tárcsa, csúszásgátló, gyári alumínium tok. Alumínium, gumizott, zajcsökkentő redőnyvezető sín, alumínium záró lamella, rejtett ütköző, 37 mm-es, vagy 39 mm-es hőszigetelt alumínium redőny lamella, feltolásgátló.

Mozgatása történhet: gurtni+gurtni automatával, kurblival, motorral vagy távirányítóval, továbbá beépített fényérzékelőkkel és időkapcsolókkal is.

Alumínium redőny

 

 

Vakolható tokos alumínium redőny:

Lehúzható szúnyoghálóval kombinálva:

17 300,- Ft-tól / m2

21 700,- Ft-tól / m2

Épülő házának tervezésekor a legjobb választás az áthidalóba rejtett “Vakolható tokos” alumínium redőnyrendszer, mely szakszerű beépítés esetén maximális hőszigetelést biztosít.

A beépített tokrendszer utólagosan elvakolásra kerül, ezáltal az alábbi előnyöket nyújtja Önnek:
– a vakolás után a redőnytok kívülről nem látható.
– a beépített redőnytok nem takar a nyílászáró üvegfelülete elé.

Vakolható tokos alumínium redőny

 

Alumínium léc alapszínek: fehér, beige, ezüst, szürke, barna.

Alumínium léc extra színek: aranytölgy, mahagóni, dió, antracit, elefántcsont.

Rall színterezés felára

Komplett aranytölgy, dió, mahagóni színű redőny

 

m2 ár + 10%

m2 ár + 22%

m2 ár + 30%

 

A fenti redőnyeink ára magában foglalja Budapesten és vonzáskörzetében a kiszállítás, a felmérés, a felszerelés és a 2 év garancia díját, minimum 40.000,- Ft-os megrendelés esetén.  Az árak az áfát nem tartalmazzák.

Redőnyöknél a minimum számolandó méret 1,3 m2!

 

 Redőny motor:

A redőny motor az, amely leveszi vállunkról a fárasztó redőnyhúzogatás terhét. Valójában ez a legfontosabb része a motorizált redőny rendszereknek. Strapabírónak, erősnek, csendesnek és könnyen vezérelhetőnek kell lennie.

Redőny motor Ár:
Redőny motor

 

Kapcsolós Motor:
Kapcsoló:

Távirányítós Motor:
Akadályérzékelős motor, lefagyás védelemmel:
1 csatornás Távirányító:
5 csatornás Távirányító:
15 csatornás Távirányító:

27 000,- Ft
2 500,- Ft

30 000,- Ft-tól
35 000,- Ft-tól
  4 700,- Ft
  7 000,- Ft
  9 500,- Ft

Kényelem és védelem Motoros Alumínium Redőny + merev feltolásgátló.
Magasabb műszaki tartalom mellett nagyobb biztonság.
2013-tól Motoros Alumínium Redőnyeinket merev feltolásgátlóval szereljük alapáron.

A redőny motorokra 5 év cseredarabos garanciát vállalunk.

Kiváló minőségű hőszigetelt alumínium redőny lamella.

Hőszigetelt Alumínium lamelle
Redőny motor

 

 

Alukombi

Alukombi

Kerekített tokos aluredőny

Kerekített tokos aluredőny

 

39 mm-es Redőnylamellák színminta:

Alumínium redőny színminta
Alumínium redőny színminta 2

 

A ár tartalmazza Budapesten, illetve vonzáskörzetében a felmérés, kiszállítás, a felszerelés és a 2 év garancia díját. Az árak az áfát nem tartalmazzák.

Redőnyöknél a minimum számolandó méret 1,3 m2!

 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot!

 

Az alumínium redőny 2012 legfejlettebb és legmodernebb redőnytípusa. Külseje esztétikus. Hosszú az élettartalma. Hőszigetelő kepeséggé jó, és betörés elleni védelmet is nyújt.
Nem elhanyagolható, hogy nagyon nagy a színtartóssága és az UV sugárzás elleni védelme. Minden alkatrésze alumíniumból készül. A tokja hat féle méretben és két fajta kivitelben rendelhető. Szerelvényei lehet gurtni vagy zsinór, gurtni tároló automata, zsinórtároló automata vagy készülhet motoros kivitelben. A Motoros alumínium redőnyt szinte minden variációval el tudjuk készíteni, lehet távirányítós, kapcsolós, időkapcsolós, akadályérzékelős, több redőny egy távirányítóval, több redőny és több napellenző egy távirányítóval, illetve még rengeteg variációval. Az alumínium redőny lefutója és tokja Rall színskála szerint színterezhető, illetve removit fóliázása is megoldható, különböző fautánzatú színekre. A redőny lécek is rendelhetőek széles skálában: ezüst, fehér, szürke, sötét beige, világos beige, sötét famintás, világos famintás, sötét barna, krém fehér, elefántcsont, mogyoró, aranytölgy, mahagóni színben. A lefutó sín gumizva van, így csendesebb és jobban hőszigetel, a tengely csapágyazva van. Az alumínium redőnyhöz rendelhető feltolás gátló csipesz vagy zárható alsó záróléc is. Lefutójának mérete 52 x 23 cm. Szerelhető lehúzható szúnyoghálóval, fix szúnyoghálóval, vakolható kivitelben. A redőnyléc 3,9 cm, púrhabbal kitöltött teljes fedést biztosít és jó hőszigetelő képessége előnyös lehet nagyobb üvegfelületnél is. Hosszú évek tapasztalatai során törekszünk nem csak a könnyű felszerelhetőség, és az esztétikus külső, hanem a tartós belső tartalomra is, hogy a megrendelőink a hosszú évek múltán is visszatérő vásárlóink legyenek.