Szalagfüggöny

 

Az irodák, lakások és bankok egyik legideálisabb és esztétikusabb árnyékolója a Szalagfüggöny, mely tökéletesen alkalmas a nagy üvegfelületekkel rendelkező nyílászárók árnyékolására.

A lamellák elfordításával szabályozhatja a beáramló fény mennyiségét, melynek köszönhetően kellemes hangulatot varázsolhat helységeibe.

 

Szalagfüggöny 1
Szalagfüggöny 2

 

Szalagfüggöny 3
Szalagfüggöny 4

 

Szalagfüggöny 5
Szalagfüggöny 6

 

Szalagfüggöny színminták:

színminta 01
Színminta 02
Színminta 03

 

Színminta 04
Színminta 05
Színminta 06

 

Színminta 07
Színminta 08
Színminta 09

 

Színminta 10
Színminta 11
Színminta 12

 

 

Színminta 19
Színminta 14
Színminta 15

 

Színminta 16
Színminta17
Színminta 18

 

Színminta 19
Színminta 20
Színminta 21

 

Színminta 22
Színminta 23
Színminta 18

 

A fenti szalagfüggönyök ára tartalmazza Budapesten és vonzáskörzetében a felmérés, kiszállítás, a felszerelés és a 1 év garancia díját, minimum 60.000,- Ft-os megrendelés esetén. Az árak az áfát nem tartalmazzák.

 

Árajánlatkérés:

    Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

     

    A szalagfüggönyök a mai kornak megfelelő, divatos árnyékolástechnikai termékek, ami gyakorlatilag műanyag alapú textilek. Nagyobb felületek árnyékolására is tökéletesen alkalmas. Szinte minden elképzeléshez és variációhoz tud igazodni úgy színvilágában, mint küllemét tekintve. A szalagfüggöny lamelláknak több féle anyagát forgalmazzuk. Van tűzálló, fényáteresztő, fényzáró típus, szinte az összes színárnyalatban. Ennél a termékünknél is törekszünk a minőségre ezért a műanyag kiegészítőket is úgy vállaszúk meg a szalagfüggönyhöz, hogy az egyre nagyobb UV sugárzásnak is egyre jobban megfeleljen.
    A szalagfüggöny lamellák vághatóak, rendelhetőek vékonyabb és vastagabb kivitelben. A szalagfüggöny kezelése történhet egy oldalra húzással, illetve középről két fele mozgatással. A szalagfüggöny karnis alumíniumból készül ami Rall színskála szerint színterezhető.