27 dec 2013

Budaörsi redőny, motoros redőny Budaörsön, szerelés készítés, javítás redőny Budaörsön 06-70-773-1946

0 Comment

Amennyiben  redőnyöst, redőny szerelőt keres Budaörsön, megbízható precíz munkára van szüksége, rövid határidővel, maximális hozzáértéssel, akkor mi minőségi alapanyagokkal, 20 év szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére Budaörsön és vonzáskörzetében.

 

 • Redőny beépítés
 • Redőny javítás
 • Motoros redőny javítás
 • Redőny szerelés
 • Redőny készítés
 • Vakolható tokos redőny
 • Alumínium redőny
 • Műanyag redőny
 • Motoros redőny
 • Az összes típus kombinálása szúnyoghálókkal
 • Gurtni csere

 

Alumínium redőny

 

 • Mi nem visszahívjuk ,ajándékot adunk ,megmagyarázzuk,magyarázkodunk ,hanem felhív ,mi kimegyünk ,megcsináljuk,és eljövünk.
 • Ha jót akar és olcsón hívjon minket bizalommal.
 • Budaörsi redőny szerviz vállalja ,redőnyök gyártását,redőnyök kivitelezését,redőnyök szerelését,javítása,a lehető legrövidebb határidővel,minőségi alapanyagokból.
 • Munka területeink ,BUDAÖRS,Törökbálint,Budakeszi,Páty,Érd,Tárnok,Biatorbágy,Budapest.

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

  Műanyag redőny és alumínium redőny készítés.

  Az általunk készített redőnyök között, megtalálható a hagyományos műanyag redőny, az új típusú műanyag redőny, valamint a korszerű nagyon jó minőségű alumínium redőnyök minden típusa.
  Főbb redőnytípusok:

  • külső tokos redőny
  • vakolható tokos redőny
  • belső tokos redőny

  ÚJ TÍPUSÚ MŰANYAG REDŐNY

  minőségi kategória a redőnygyártásban megfizethető áron .

  Az „új típusú” műanyag redőny napjaink hőszigetelt nyílászáróinak esztétikus műanyag redőnyrendszere.Az alúmínium redőny küllemét és forma világát tükrözi.

  CSAPÁGYAZOTT TENGELY: műanyagból vagy fémből készülnek

  TOKVÉG: öntött alumínium tokvég, alulcsapott illetve alul és felülcsapott kivitelben

  LEFUTÓK: gumikéderrel ellátott műanyag lefutók

  TOKLEMEZ: gyárilag festett horganyzott vaslemez vagy gyárilag festett alumínium lemez

  REDŐNYLÉC: 37 mm-es műanyag redőny lamella, minimum 10 dkg/méter súlyú. A
  redőnylécekből kialakított redőnypalást fölső 8 lamellája perforálás nélküli, a tökéletes fényzárás érdekében.

  Figyelem! Vannak cégek, akik a költséghatékonyság jegyében sokkal vékonyabb falvastagságú redőnyléceket alkalmaznak (8dkg/m), melynek következtében a lamellák átengedik a fényt, könnyen törnek, nem időjárásállók.

  LÉCBEVEZETŐ: német, ipari műanyagból készült fekete színű alkatrész, mely a tokvégben
  helyezkedik el, ez az alkatrész vezeti be a redőnylamellákat a lefutóba.

  Figyelem! Vannak cégek, akik a költséghatékonyság jegyében ezt az alkatrészt műanyag alkatrészből gyártják, mely következtében nagyon rövid élettartamú lesz, hamar eltörik.

  ZÁRÓLÉC: Alsó gumibetéttel ellátott, extrudált alumínium profil.

  Figyelem! Vannak cégek, akik a költséghatékonyság jegyében műanyagból készült, gyenge minőségű záróléceket alkalmaznak, melynek következtében a redőnypalástot egy nagyobb szélvihar könnyen kiszakíthatja a lefutókból.

  REJTETT ÜTKÖZŐ: A redőny zárólécének végeiben helyezkedik el. Feladata a redőny
  megállítása, fölső pozícióban.

  Figyelem! Vannak cégek, akik a költséghatékonyság jegyében ezt az alkatrészt nem alkalmazzák, külső ütközővel szerelik redőnyeiket, mely esztétikailag sokat ront a redőny külső megjelenésén.

  GURTNIBEVEZETŐ: Ez az alkatrész gondoskodik a redőny gurtni, ablakon keresztüli
  bevezetéséről. Sokféle típus áll rendelkezésre. Mindig az adott nyílászárónak és beépítési szituációnak megfelelőt kell választani.

  GURTNItároló  AUTOMATA: Feladata a felesleges gurtni feltekerése, speciális német
  gyártmányú rugóacél gondoskodik ennek a feladatnak a hosszú távú elvégzéséről.

  Figyelem! Vannak cégek, akik a költséghatékonyság jegyében olcsóbb, rugóacéllal szerelt automatákat alkalmaznak, ennek következtében a begyűjtő automata idő előtt tönkremegy.

  MINIGURTNI: 14 mm-es hőkezelt minigurtni

   

  ALUMÍNIUM REDŐNY

  Külső megjelenés:

  Tok: Alul 20 fokban lecsapott, szögletes, vagy lekerekített formában rendelhető, alapárban fehér és barna színben.
  Redőnylécek íves formájúak, 39mm-es
  Lefutósín: mérete 22mm x 53mm, alapárban fehér és barna színben választható.
  Az alumínium termékeket 20% felár ellenében a RAL színskálából egyedi színben is legyártjuk.

  Műszaki tartalom, hő- és zajszigetelés, biztonság:

  A lefutósínek gumi vagy kefebetéttel vannak ellátva zajcsökkentés miatt. A redőnyléc dupla üreges része poliuretán habbal van kitöltve, így nagy mértékben javítja a hő-és zajszigetelés minőségét, A záróléc végein beépített, rejtett ütköző van. A redőnylécek golyóscsapágyakon futó,  alapesetben 40 mm-es keresztmetszetű, horgonyzott acél tengelyhez csatlakoznak. A biztonság növelése érdekében extra feltolásgátló szerkezetet lehet a redőnytokba rejteni, mely leengedett állapotban megakadályozza a redőny feltolását. Ezt a megoldást csak motorizált redőnyöknél lehet alkalmazni. A redőny mozgatása 14mm-es hevederrel, vagy 5 mm-es zsinórral, illetve redőnymotorral történik. Maximális mérete 300cm*300cm, szélesebb lamella esetén ettől nagyobb is lehet. A biztonság növelése érdekében AMI NEKÜNK ALAPTARTOZÉK extra feltolásgátló szerkezetet lehet a redőnytokba rejteni, mely leengedett állapotban megakadályozza a redőny feltolását. Ezt a megoldást csak motorizált redőnyöknél lehet alkalmazni.

  Leengedett állapotban kívülről a homorú oldalát látjuk a lamelláknak.

  A redőny tokméretek:

  A redőny tok mérete a redőny magasságától függően változik:
  138-as tokmagasság 160-cm redőny magasságig
  150-es tokmagasság 210-cm redőnymagasságig
  165-ös tokmagasság 270-cm redőnymagasságig
  180-as tokmagasság 330-cm redőnymagasságig

  SZÚNYOGHÁLÓS KIVITELNÉL a következőképpen alakulnak:
  138-as tokmagasság 100-cm redőny magasságig
  150-es tokmagasság 120-cm redőnymagasságig
  165-ös tokmagasság 180-cm redőnymagasságig
  180-as tokmagasság 270-cm redőnymagasságig

  Fontos kiegészítője a szúnyogháló, mely a redőnnyel együtt egy tokba tekeredik fel, de külön lefutósínnel rendelkezik, a lefutósín 40*53mm-es. A szúnyogháló helyezkedik el az ablakhoz közelebb. Ennek a típusnak előnye, hogy a szerelődoboz az épületen kívül van, tehát a későbbiekben a szerelés, javítás nem okoz semmiféle  kellemetlenséget az Ön otthonában.

  Alumínium redőnyeink motorizálhatóak, melyet falikapcsolós változatban és távirányítással is lehet működtetni. Automatizálható pl. fényérzékelő, időkapcsoló funkcióval. motorjaink kiváló minőséget képviselnek.

  Vállalási területeink ,Budaörs,Páty,Törökbálint,Budaörs kamaraerdő,Érd ,Budapest.Biatorbágy

  Ha szeretne ezen változtatni, ezáltal családját és saját magát kényelemben és biztonságban tudni, akkor a régi rossz szigetelőtulajdonságú elvetemedett nyílászárók cseréje és redőny szerelés a megoldás!
  Igen, redőnykészítés is, mert a redőny még az új és jól szigetelő nyílászárók esetében is hatékonyan javítja a lakás hőszigetelését, ezzel nem csak komfortosabbá teszi otthonát hanem, télen és nyáron is, jelentős összeget takarít meg.

  Az első és legfontosabb tudnivaló, hogy csak alumínium redőnyt motorizálunk! A motorizálás és vezérlések leírásait összefogó oldalunkon ismerheti meg. A motoros redőnyök vezérelhetőségével teljesen automatizálható a redőny rendszerek működése.

  Egyszerűen lábat lógatni, jól érezni magunkat, az életünket reggeltől estig élvezni, kinek ne melengetné a szívét? Egyszerűen mint még soha, több luxust és életminőséget varázsolhat falai közé, mindezt automatikus csőmotorokkal, vezérlésekkel és időkapcsoló órákkal, redőnyökhöz és napellenzőkhöz. Mert ezekkel az innovációkkal redőnye illetve napellenzője működtetése élvezetté válik. Automatizált árnyékolóit gombnyomással, kényelmesen akár a kisujjával is vezérelheti. otthonába látogatnak és szakszerűen beépítik Önnél a csőmotorokat. Az időzíthető automatizált redőnyök, illetve napellenző és szélérzékelő kombinációk nagyfokú biztonságot jelentenek. Napellenzőjét erős széllökések esetén feltekeri, s ezáltal megvédi az elszakadástól. Az idő és fény automatika az Ön távollétében is összehangoltan vezérli a világítás és árnyékolórendszerét. Betörők számára a redőny erőszakos feltolása a csőmotoroknak köszönhetően szinte lehetetlenné válik.

  Amennyiben felkeltettük érdeklődését hívjon minket bizalommal.

  Árny-VédÁrnyékolás technika

  E-mail:
  arnyved@gmail.com


  Web:

   


   

  [fel]