11 febr 2018

Faredőny szerelés – 18. kerület: 06707731946 – Budapest XVIII. kerület – Redőnycsere, egyéb redőny javítása

0 Comment

18. kerület – Faredőny javítás és redőny szerelés; redőnycsere, valamint egyéb redőny javítása. Hatékony és gyors munka, megfizethető árakon.


Amiben jók vagyunk:

– Faredőnyök (javítás, szerelés)
– Motoros és szúnyoghálóval kombinált redőnyök (javítás, szerelés)
– Műanyag és alu redőnyök (javítás, szerelés)
– Gurtnicsere
– Új redőnyök gyártása és szerelése

További kérdéseikre szívesen válaszolunk akár telefonon, akár E-mailben.
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Redőny javítás

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Munkánk során az alábbi redőnytípusokkal dolgozunk:

   

  Szúnyoghálóval kombinált redőny: Rovarok ellen ideális választás. Ha Ön már rendelkezik valamilyen redőnnyel, sok esetben akkor is dönthet úgy, szúnyoghálót építtet redőnyébe, ami nyári időszakban sokat segít a szúnyoginvázió ellen.

  Motoros redőny: A motoros redőnyök megkönnyítik sz idősek, mozgáskorlátozott személyek mindennapjait, mivel működésük során nem szükséges kézi erőt alkalmazni. Egyszerű, praktikus működése miatt a motoros redőnyök nagy népszerűségnek örvendenek a vásárlók részéről.

  Műanyag redőny: Többféle színben is kapható, az egyik legelterjedtebb redőnytípus. Hosszú élettartama, és a jó hőszigetelő hatása a garancia arra, hogy sokáig fogja élvezni ennek a típusnak a használatát.

  Alumínium redőny: Csendes működésű, súrlódásmentes halk működésű redőny. Garantált a tökéletes mozgatás és a sérülésmentes működés. A redőny lécek habbal ellátott szigeteléssel és festéssel rendelkeznek. A hab amellett, hogy kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal bír, mellette a redőnyléceket merevvé is teszi. A redőnypalást alja gumi szigetelést kaphat, amelynek feladata a zajcsillapítás és az eső víztől való védelem. Alapvetően fehér és barna színben rendelhető, de felár ellenében többféle szín is elérhető. Készülhet akár szúnyoghálóval kombinálva is.

  [fel]