11 febr 2018

Faredőny szerelés – 19. kerület: 06707731946 – Budapest XIX. kerület – Redőnycsere, egyéb redőny javítása

0 Comment

A 19. kerületben vállaljuk az alábbi munkák elvégzését: faredőny javítás, redőnycsere, redőny szerelés és más redőnytípusok javítása. Gyors szolgáltatás, megfizethető árakkal, tapasztalt szakembergárdával.


Fő tevékenységi területeink:

– Faredőnyök szerelése és javítása
– Motoros redőnyök javítása, szerelése
– Szúnyoghálóval kombinált redőnyök javítása, szerelése
– Alumínium redőnyök javítása, szerelése
– Műanyag redőnyök javítása, szerelése
– Gurtni csere és ezzel kapcsolatos munkálatok
– Új redőnyök szerelése, gyártása

Várjuk megkeresését!
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Szúnyoghálós redőny

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Redőnyök, amelyek közül választhat:

  Alumínium redőny: Német gyártmányú elemekből készült redőny. A redőnylécek a szigetelés céljából habbal töltöttek. A redőnyök mozgatása kézi és motoros megoldással is kivitelezhető. Alapárban a tok és a lefutó fehér és barna színben kérhető, felár ellenében RAL skála színeiben is rendelhető, esetleg aranytölgy, dió és mahagóni fóliázással. A redőnybetét többféle színben rendelhető. Csendes működésű, súrlódásmentes redőny.

  Szúnyoghálóval kombinált redőny: Külső tokos és vakolható tokos redőny is készíthető redőnytokba épített rovarhálóval.. Szúnyogok és más rovarok ellen a legmegfelelőbb választás.

  – Vakolható tokos redőny: Lindab tokkal, műanyag lefutóval és záróléccel. A tok homlokfala hungarocell borítású. Nyers, vakolatlan épületek nyílászáróinak redőnyözésére ajánlott, esetleg utólagos hőszigetelés előtt. Az épület vakolása és színezése után a redőnytok nem látszik.

  Belső tokos műanyag redőny: Régi, elhasznált, avagy csak a modernizálás miatt lecserélendő fa redőnyök helyére beépíthető redőnytípus. Az ára és hosszú élettartama miatt igen népszerű. A faredőnynél könnyebben kezelhető, és a hőszigetelő hatása is kiváló.

  Külső tokos műanyag redőny: Többféle színben is kapható, az egyik legelterjedtebb redőnytípus. Hosszú élettartama, és a jó hőszigetelő hatása a garancia arra, hogy sokáig fogja élvezni ennek a típusnak a használatát. A műanyag redőny könnyen kezelhető, rendkívül megbízható, olcsó, jó árnyékolást biztosít és remek hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

  Motoros redőny: A motoros redőnyök megkönnyítik sz idősek, mozgáskorlátozott személyek mindennapjait, mivel működésük során nem szükséges kézi erőt alkalmazni. Egyszerű, praktikus működése miatt a motoros redőnyök nagy népszerűségnek örvendenek a vásárlók részéről.

  [fel]