11 febr 2018

Faredőny szerelés – 20. kerület: 06707731946 – Budapest XX. kerület – Redőnycsere, egyéb redőny javítása

0 Comment

Vállaljuk a 20. kerületben és vonzáskörzetében faredőny javítás, redőnycsere, redőny szerelés és egyéb redőny javítási munkák elvégzését. Munkánk során precízen és nagy szakértelemmel dolgozunk, mindezt megfizethető árakon.


Fő tevékenységi területeink:

– Faredőnyök javítása és szerelése
– Motoros redőnyök javítása, szerelése
– Alumínium és műanyag redőnyök javítása, szerelése
– Szúnyoghálós redőnyök javítása, szerelése
– Új redőnyök szerelése, gyártása
– Gurtni csere és ezzel kapcsolatos munkálatok

Várjuk megkeresését!
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Alumínium redőny

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Redőnyök, amelyek közül választhat:

  Műanyag redőny: A műanyag redőny könnyen kezelhető, rendkívül megbízható, olcsó, jó árnyékolást biztosít és remek hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

  Alumínium redőny: Korszerű német gyártmányú elemekből készült redőnyök, ahol a redőnylécek a szigetelés céljából habbal vannak töltve. A redőnyök mozgatása kézi és motoros megoldással is kivitelezhető. Alapárban a tok és a lefutó fehér és barna színben kérhető, felár ellenében RAL skála színeiben is rendelhető, esetleg aranytölgy, dió és mahagóni fóliázással. A redőnybetét többféle színben rendelhető. Minőségi, igényes, ugyanakkor árban is elfogadható redőnytípus.

  Szúnyoghálóval kombinált redőny: Manapság a redőnyök már nem csak a napfény ellen nyújtanak megfelelő védelmet, hanem szúnyogok és más rovarok ellen is. Sok esetben ma már nem egyszerű redőnyök vásárlása mellet dönt a legtöbb ember, hanem úgynevezett redőnyrendszereket választanak, melyek egyben kínálnak több megoldást is. Ha Ön már rendelkezik valamilyen redőnnyel, sok esetben akkor is dönthet úgy, szúnyoghálót építtet redőnyébe.

  Motoros redőny: Az idősek, a kisgyerekek és a mozgáskorlátozottak sokszor még a kisebb súlyú redőnyöket is nehezebben mozgatják. Ennek megoldására kínáljuk a motoros redőnyeinket, melyek megkönnyítik a redőnyök fel- és lehúzását.

  [fel]