11 febr 2018

Faredőny szerelés – 22. kerület: 06707731946 – Budapest XXII. kerület – Redőnycsere, egyéb redőny javítása

0 Comment

22. kerület – Faredőnyök javítása és szerelése, redőnycsere és más típusú redőny javítása. Hatékony és gyors munka, megfizethető árakon, tapasztalt szakemberekkel.


Fő tevékenységi területeink:

– Faredőnyök szerelése és javítása
– Alumínium redőnyök szerelése, javítása
– Műanyag redőnyök szerelése, javítása
– Motoros redőnyök szerelése, javítása
– Szúnyoghálóval kombinált redőnyök javítása, szerelése
– Gurtni csere és ezzel kapcsolatos munkálatok
– Új redőnyök szerelése, gyártása

További kérdéseikre szívesen válaszolunk akár telefonon, akár E-mailben.
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Redőny javítás

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Munkánk során az alábbi redőnytípusokkal dolgozunk:

  Motoros redőny: A motoros redőnyök megkönnyítik sz idősek, mozgáskorlátozott személyek mindennapjait, mivel működésük során nem szükséges kézi erőt alkalmazni. Egyszerű, praktikus működése miatt a motoros redőnyök nagy népszerűségnek örvendenek a vásárlók részéről.

  Műanyag redőny: A műanyag redőny könnyen kezelhető, rendkívül megbízható, olcsó, jó árnyékolást biztosít és remek hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

  Alumínium redőny: Korszerű német gyártmányú elemekből készült redőnyök, ahol a redőnylécek a szigetelés céljából habbal vannak töltve. A redőnyök mozgatása kézi és motoros megoldással is kivitelezhető. Alapárban a tok és a lefutó fehér és barna színben kérhető, felár ellenében RAL skála színeiben is rendelhető, esetleg aranytölgy, dió és mahagóni fóliázással. A redőnybetét többféle színben rendelhető. Minőségi, igényes, ugyanakkor árban is elfogadható redőnytípus.

  Szúnyoghálóval kombinált redőny: Rovarok ellen ideális választás. Ha Ön már rendelkezik valamilyen redőnnyel, sok esetben akkor is dönthet úgy, szúnyoghálót építtet redőnyébe, ami nyári időszakban sokat segít a szúnyoginvázió ellen.

  [fel]