04 ápr 2013

Műanyag Redőny Ár, Műanyag Redőny Árlista, Műanyag Redőny Árak 06-70-773-1946

0 Comment

Műanyag redőny

Új típusú műanyag redőny
Az “Új típusú” redőny, új minőségi kategóriát állított fel a műanyag redőnyrendszerek családjában.

Külső megjelenését tekintve, megegyezik az alumínium redőny formavilágával. A redőnyben található alumínium alkatrészek alkalmazásával, nem csak a redőny tartósságát és esztétikai látványát növeltük meg, de lehetővé vált a redőnyrendszert szúnyoghálóval ellátni. A redőnytokba integrált szúnyogháló esztétikailag és anyagilag is kedvező választás.
Műszaki tartalom: Gyárilag festett, horganyzott Lindab, vagy alumínium tok, alumínium tokvéggel, 37 mm redőnyléc, gumis alumínium záróléc, rejtett ütköző, csapágyazott tengely, 53×22 mm-es gumikéderrel zaj csillapított műanyag lefutó.

Műanyag redőny

 

 

Lehúzhatós Szúnyoghálóval kombinált műanyag redőny

 

A modern rendszerekben ésszerű és gazdaságos választás a redőny szúnyoghálóval való kombinálása. Praktikuma abban rejlik, hogy egy termékben két rendszer található. A redőnytokba épített szúnyogháló esetében a redőnypalást és a szúnyogháló egymástól függetlenül működtethető.
Műszaki tartalom: Gyárilag festett, horganyzott Lindab, vagy alumínium tok, alumínium tokvéggel, 37 mm redőnyléc, gumis alumínium záróléc, rejtett ütköző, csapágyazott tengely, üvegszálas szúnyoghálóval kombinálva, 53×44 mm-es gumikéderrel és kefével ellátott műanyag lefutó.
Lehúzhatós műanyag redőny

 

 

Redőny színminta 2Redőny lamella színek

 

A fenti redőnytípusok ára tartalmazza Budapesten, illetve Pest megyén belül a felmérés, kiszállítás, a felszerelés és a 2 év garancia díját, minimum 40.000,- Ft-os megrendelés esetén.  Az árak az áfát nem tartalmazzák.Részletes árakat itt talál: Műanyag redőny ár

Redőnyöknél a minimum számolandó méret 1,3 m2!

Árny-VédÁrnyékolás technika

E-mail:
arnyved@gmail.com


Web:

 

 

[fel]