10 febr 2013

Napellenzők Készítése, Szerelése, Budapest és vonzás körzete 06-70-773-1946

0 Comment

VÁLLALJUK KAROS NAPELLENZŐK, GYÁRTÁSÁT, KÉSZÍTÉSÉT ÉS SZERELÉSÉT,  BUDAPESTEN, ILLETVE PEST MEGYE EGÉSZ TERÜLETÉN. 06-70-773-1946

Rövid határidővel kiváló minőségben. Napellenzőjét Egyedi méretekben készítjük el, közel száz féle színválasztékkal. Ha felkeltettük érdeklődését tekintsék meg honlapunkat https://www.redony-szunyoghalo.com, kérjen ingyenes árajánlatot vagy hívjon minket bizalommal. Honlapunkon bővebben tájékozódhat árainkról, illetve megtekintheti színválasztékunkat.

Németh Miklós 06-70-773-1946

Napellenző
Napellenző 2
napellenző színminta33

 

Napellenző4

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   Napellenzők rendelhetők tokozott, illetve tokozat nélküli kivitelben, védőtetővel, motoros, szél és fény érzékelő elektronikával és egyéb kiegészítőkkel vagy ezek kombinálásával.
  Szerelhető homlokzatra, szarufára, vagy eresz alá is. Működtethető motorral vagy kézi hajtókarral. A szerkezet horganyzott acél zártszelvényre épül. Ezt a zártszelvényt alumíniumöntvény konzolok rögzítik a fogadószerkezethez..Szintén ide csatlakoznak a karbillentők és a hengertartók is. A hengertartók a ponyvahengert tartják. A karbillentők fogadják a napellenző karokat, illetve ezekkel 0 – 90 fokig állítható a ponyva lejtése.
  Az árnyékoló rendelhető védőtetővel, illetve tokozott kivitelben is.

  A napellenzők ponyváját a világszerte ismert  sattler  cég által gyártott textíliákból méretre készítjük.

  Napellenző motor:
  Gombnyomásra működtetheti napellenzőjét, tűző nap esetén napellenzője automatikusan kitekeredik, viharos szél esetén a szélérzékelő azonnali védelmet biztosít: behúzza a napellenzőt, megvédve a vihar okozta kártól.

   

  [fel]