31 dec 2017

Redőny javítás, szerelés – Belváros: 06707731946 – Gurtni csere

0 Comment

Budapest belvárosban vállaljuk alumínium-, motoros- és műanyag redőnyök szerelését és javítását, valamint gurtnicserét az elérhető legjobb minőségben. Gyors szolgáltatás, megfizethető árakkal, tapasztalt szakembergárdával.


Fő tevékenységi területeink:

– Műanyag redőnyök javítása, szerelése
– Alumínium redőnyök javítása, szerelése
– Motoros redőnyök javítása, szerelése
– Gurtni csere és ezzel kapcsolatos munkálatok
– Szúnyoghálóval kombinált redőnyök javítása, szerelése
– Új redőnyök szerelése, gyártása

További kérdéseikre szívesen válaszolunk akár telefonon, akár E-mailben.
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Szúnyoghálós redőny

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Redőnyök, amelyek közül választhat:

  Műanyag redőny: Egyszerű felépítésű, megbízható működésű redőnytípus. Halk működés és jó szigetelő képesség jellemzi. Készülhet akár szúnyoghálóval kombinálva is. Lehetséges külső- és belső tokos verzióban is rendelni. (Utóbbi főként a régi, használt fa redőnyök helyett használatos.)

  Alumínium redőny: Német gyártmányú elemekből készült redőny. A redőnylécek a szigetelés céljából habbal töltöttek. A redőnyök mozgatása kézi és motoros megoldással is kivitelezhető. Alapárban a tok és a lefutó fehér és barna színben kérhető, felár ellenében RAL skála színeiben is rendelhető, esetleg aranytölgy, dió és mahagóni fóliázással. A redőnybetét többféle színben rendelhető. Csendes működésű, súrlódásmentes redőny.

  Motoros redőny: A motoros redőnyök megkönnyítik sz idősek, mozgáskorlátozott személyek mindennapjait, mivel működésük során nem szükséges kézi erőt alkalmazni. Egyszerű, praktikus működése miatt a motoros redőnyök nagy népszerűségnek örvendenek a vásárlók részéről.

  Szúnyoghálóval kombinált redőny: Külső tokos és vakolható tokos redőny is készíthető redőnytokba épített rovarhálóval.. Szúnyogok és más rovarok ellen a legmegfelelőbb választás.

  [fel]