27 nov 2017

Redőny javítás, szerelés, készítés – Budapest I. kerület – (70) 773-1946

0 Comment

Budapest I.kerületében motoros-, alumínium- és műanyag redőnyök készítését, szerelését vállaljuk, kiváló minőségben. Minőségi és gyors szolgáltatás, elérhető árakon, kiváló szakemberekkel.


Amiben jók vagyunk:

– Műanyag redőnyök szerelése, javítása
– Alumínium redőnyök szerelése, javítása
– Motoros redőnyökszerelése, , javítása
– Szúnyoghálóval kombinált redőnyök javítása, szerelése
– Gurtni csere és ezzel kapcsolatos munkálatok
– Új redőnyök szerelése, gyártása

Keressen minket bizalommal, elérhetőségeink valamelyikén!
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Alukombi

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Redőnyök, amelyekkel dolgozunk:

  Külső tokos műanyag redőny: Hosszú élettartamú, kiváló hőszigetelő hatással rendelkező redőnytípus, amely jelenleg az egyik legnépszerűbb redőnyfajta.

  – Belső tokos műanyag redőny: Ha régi faredőnyét cserélné le, akkor ez a megfelelő választás az Ön számára. Hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi, miközben a faredőnynél, könnyebben kezelhető. Hőszigetelő hatása jó, árban is megfelelő.

  – Alumínium redőnyök: A hang- és hőszigetelés céljából a redőnylécek habbal vannak töltve. Mozgatása mind kézi-, mind motoros mozgatás megoldható.

  – Vakolható tokos redőny: Elsősorban a vakolatlan épületek ajtóinak és ablakainak redőnyözésére ajánlott. Az épület vakolása és színezése után a redőnytok nem látszik.

  – Szúnyoghálóval kombinált redőnyök: Többféle megoldással is szerelhető,  redőnytokba épített rovarhálóval. Nyári szúnyoginváziók ellen az egyik leghatékonyabb védelem.

   

  [fel]