29 dec 2017

Redőny javítás, szerelés – Erzsébetváros: 06707731946 – Gurtni csere

0 Comment

Vállaljuk Erzsébetvárosban különböző hagyományos-, motoros-, műanyag- és alumínium redőnyök szerelését és javítását, valamint gurtnicserét. Munkánk során gyorsan és hatékonyan dolgozunk, mindezt megfizethető árakon.


Állunk rendelkezésére az alábbi munkákban:

– Műanyag- és alumínium redőnyök javítása, szerelése
– Motoros- és hagyományos gurtnis redőnyök javítása, szerelése
– Szúnyoghálóval kombinált redőnyök javítása, szerelése
– Gurtni csere

Várjuk megkeresését!
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Szúnyoghálós redőny

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Általunk forgalmazott redőnyök:

  Alumínium redőny: Korszerű német gyártmányú elemekből készült redőny. Súrlódásmentes, halk működésű típus. Garantált a tökéletes mozgatás és a sérülésmentes működés. A redőnypalást alja gumi szigetelést kaphat, amelynek feladata a zajcsillapítás és az eső víztől való védelem. Alapvetően fehér és barna színben rendelhető, de felár ellenében többféle szín is elérhető.

  – Külső tokos műanyag redőny: A műanyag redőny könnyen kezelhető, rendkívül megbízható, olcsó, jó árnyékolást biztosít és remek hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

  – Belső tokos műanyag redőny: Régi, avagy csak a modernizálás miatt lecserélendő fa redőnyök helyére beépíthető redőny. A faredőnynél könnyebben kezelhető, és a hőszigetelő hatása is kiváló.

  Motoros redőny: Lehetőséget kínálunk a hagyományos gurtnis redőnymozgatás helyett elektromos árammal működő redőny beszerelésére is. A motoros redőnyök megkönnyítik sz idősek, mozgáskorlátozott személyek mindennapjait, mivel működésük során nem szükséges kézi erőt alkalmazni.

  Szúnyoghálóval kombinált redőny: Külső tokos és vakolható tokos redőny is készíthető redőnytokba épített rovarhálóval. Alumínium- és műanyag redőnyök esetében is alkalmazható megoldás.

  [fel]