29 dec 2017

Redőny javítás, szerelés – Ferencváros: 06707731946 – Gurtni csere

0 Comment

Vállaljuk Ferencvárosban különböző motoros- és hagyományos, műanyag- és alumínium redőnyök szerelését, készítését és javítását, valamint gurtnicserét. Munkánk során gyorsan és hatékonyan dolgozunk, mindezt megfizethető árakon.


Fő tevékenységi területeink:

– Gurtni csere és ezzel kapcsolatos munkálatok
– Alumínium redőnyök javítása, szerelése
– Műanyag redőnyök javítása, szerelése
– Szúnyoghálóval kombinált redőnyök javítása, szerelése
– Motoros redőnyök javítása, szerelése

Ne habozzon, hívjon minket bátran!
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Alumínium redőny

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Munkánk során az alábbi redőnytípusokkal dolgozunk:

  Szúnyoghálóval kombinált redőny: Manapság a redőnyök már nem csak a napfény ellen nyújtanak megfelelő védelmet, hanem szúnyogok és más rovarok ellen is. Külső tokos és vakolható tokos redőny is készíthető redőnytokba épített rovarhálóval.

  Motoros redőny: Minőségi, igényes, ugyanakkor árban is elfogadható redőnytípus. Alapvetően fehér és barna színben rendelhető, de felár ellenében többféle szín is elérhető. Készülhet akár szúnyoghálóval kombinálva is.

  Műanyag redőny: Hosszú élettartama, és a jó hőszigetelő hatása a garancia arra, hogy sokáig fogja élvezni ennek a típusnak a használatát. Külső- és belső tokos verzióban is rendelhető.

  Alumínium redőny: Német gyártmányú elemekből készült redőny. A redőny lécek habbal ellátott szigeteléssel és festéssel rendelkeznek. A hab amellett, hogy kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal bír, mellette a redőnyléceket merevvé is teszi. Alapárban a tok és a lefutó fehér és barna színben kérhető, felár ellenében RAL skála színeiben is rendelhető.

  [fel]