31 dec 2017

Redőny javítás, szerelés – Őrmező: 06707731946 – Gurtni csere

0 Comment

Vállaljuk Őrmezőn különböző műanyag- és alumínium redőnyök szerelését, készítését és javítását, mind hagyományos, mind motoros kivitelben. Gyors szolgáltatás, megfizethető árakon, tapasztalt szakemberekkel.


Amiben jók vagyunk:

– Műanyag redőnyök javítása, szerelése
– Alumínium redőnyök javítása, szerelése
– Motoros redőnyök javítása, szerelése
– Szúnyoghálóval kombinált redőnyök javítása, szerelése
– Gurtni csere és ezzel kapcsolatos munkálatok

Keressen minket bizalommal!
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Redőny javítás

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Legjellemzőbb redőnytípusaink:

  Szúnyoghálóval kombinált redőny: Manapság a redőnyök már nem csak a napfény ellen nyújtanak megfelelő védelmet, hanem szúnyogok és más rovarok ellen is. Külső tokos és vakolható tokos redőny is készíthető redőnytokba épített rovarhálóval.

  Motoros redőny: Minőségi, igényes, ugyanakkor árban is elfogadható redőnytípus. Alapvetően fehér és barna színben rendelhető, de felár ellenében többféle szín is elérhető. Készülhet akár szúnyoghálóval kombinálva is.

  Alumínium redőny: Súrlódásmentes, halk működésű redőny. Garantált a tökéletes mozgatás és a sérülésmentes működés. Alapvetően fehér és barna színben rendelhető, de felár ellenében többféle szín is elérhető. Készülhet akár szúnyoghálóval kombinálva is.

  – Külső tokos műanyag redőny: A műanyag redőny könnyen kezelhető, rendkívül megbízható, olcsó, jó árnyékolást biztosít és remek hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Halk működés és jó szigetelő képesség jellemzi.

  – Belső tokos műanyag redőny: Régi, avagy csak a modernizálás miatt lecserélendő fa redőnyök helyére beépíthető redőny. A faredőnynél könnyebben kezelhető, és a hőszigetelő hatása is kiváló.

  [fel]