31 dec 2017

Redőny javítás, szerelés – Terézváros: 06707731946 – Gurtni csere

0 Comment

Terézváros redőny szerelés és javítás: Motoros- és hagyományos, műanyag- és alumínium redőnyök szerelése, készítése és javítása, gurtnicsere és egyéb, redőnyökkel kapcsolatos munkák. Elérhető árakon, kiváló szolgáltatást nyújtva, az elérhető legjobb minőségben.


Az alábbi munkákat bízhatja ránk:

– Alumínium és műanyag redőnyök szerelése, javítása
– Motoros- és motor nélküli hagyományos redőnyök szerelése, javítása
– Szúnyoghálós redőnyök javítása, szerelése
– Gurtnicsere

További kérdéseikre szívesen válaszolunk akár telefonon, akár E-mailben.
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Alumínium redőny

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Redőnyök, amelyek közül választhat:

  Szúnyoghálóval kombinált redőny: A redőnylefutó dupla kivitelű, a redőnyé gumisínes, a rovarhálóé kefés. Kiváló védelmet nyújt a nyári szúnyogok és egyéb röpködő állatok ellen, így rovarok ellen ideális választás.

  Motoros redőny: Az idősek, a kisgyerekek és a mozgáskorlátozottak sokszor még a kisebb súlyú redőnyöket is nehezebben mozgatják. Ennek megoldására kínáljuk a motoros redőnyeinket, melyek megkönnyítik a redőnyök fel- és lehúzását.

  Alumínium redőny: A redőnyök mozgatása kézi és motoros megoldással is kivitelezhető. Alapárban a tok és a lefutó fehér és barna színben kérhető, felár ellenében RAL skála színeiben is rendelhető, esetleg aranytölgy, dió és mahagóni fóliázással. A redőnybetét többféle színben rendelhető. Minőségi, igényes, ugyanakkor árban is elfogadható redőnytípus.

  Műanyag redőny: Többféle színben is kapható, az egyik legelterjedtebb redőnytípus. Hosszú élettartama, és a jó hőszigetelő hatása a garancia arra, hogy sokáig fogja élvezni ennek a típusnak a használatát. Lehetséges külső- és belső tokos verzióban is rendelni. (Utóbbi főként a régi, használt fa redőnyök helyett használatos.)

  [fel]