08 szept 2012

Redőny Szerelés, Készítés, javítás Törökbálint, Budaörs, Kamaraerdő, 06-70-773-1946,Motoros redőny készítés.

0 Comment

REDŐNY, MOTOROS REDŐNYÖK SZERELÉS, KÉSZÍTÉS, TÖRÖKBÁLINT, BUDAÖRS, KAMARAERDŐ Napellenzők és más árnyékolók 06-70-773-1946

Redőnyök szerelését, gyártását vállaljuk korrekt árakon Törökbálinton, Budaörsön és Kamaraerdőn. Kérjen árajánlatot vagy Hívjon és mi kiszolgáljuk önt.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com

Új típusú műanyag redőny

Árajánlatkérés:

    Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

    Redőnyök gyártása, szerelése, javítása rövid határidővel 17 év tapasztalattal, kiváló árakon és minőségben, törekszünk a gyors és precíz munkavégzésre korrekt tájékoztatásra és a jó ár érték arányra. Redőnyeink műanyag redőny ebből van egy alap típus és egy új típus. Az új típusú műanyag redőny kombinálható lehúzhatós szúnyoghálóval. Továbbá van alumínium redőny ami tizenöt féle színben rendelhető, illetve újdonságnak számít ennél a típusnál, de már alapjában véve egy kiforrott technológia a komplett aranytölgy színű alumínium redőny. Az alumínium redőny készülhet motoros kivitelben is ez variálható távirányítóval, fényérzékelővel, időkapcsolóval. A Redőny típusok készülhetnek vakolható tokos kivitelben is. Redőnytok méretek 14 cm, 16 cm, 18 cm. Vállalási területeink Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Százhalombatta, Érd, Tárnok, Diósd, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Dunavarsány, Dunaharaszti, Alsónémedi, Ócsa, Gyál. Vecsés, Budapest, Soroksár, Csepel, Budafok, Budatétény, Nagytétény, Budapest XI. kerület, Budapest XXII. kerület, Budapest XXI. kerület, Budapest XXIII. kerület.

    [fel]