02 jan 2018

Redőny javítás, szerelés – Zugliget: 06707731946 – Gurtni csere

0 Comment

Vállaljuk Zugligeten motoros- és hagyományos redőnyök szerelését és javítását, beleértve alumínium és műanyag redőnyöket, valamint gurtnicserét. Gyorsan és hatékony munka, megfizethető árakon.


Állunk rendelkezésére az alábbi munkákban:

– Műanyag redőnyök javítása, szerelése
– Alumínium redőnyök javítása, szerelése
– Motoros redőnyök javítása, szerelése
– Szúnyoghálóval kombinált redőnyök javítása, szerelése
– Gurtni csere

Keressen bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Szúnyoghálós redőny

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Redőnyök, amelyekkel dolgozunk:

  – Műanyag redőny: – A műanyag redőny könnyen kezelhető, rendkívül megbízható, olcsó, jó árnyékolást biztosít és remek hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Egyszerű felépítésű, megbízható működésű redőnytípus.

  Alumínium redőny: Korszerű német gyártmányú elemekből készült redőny. Súrlódásmentes, halk működésű típus. Garantált a tökéletes mozgatás és a sérülésmentes működés. A redőnypalást alja gumi szigetelést kaphat, amelynek feladata a zajcsillapítás és az eső víztől való védelem. Alapvetően fehér és barna színben rendelhető, de felár ellenében többféle szín is elérhető.

  Motoros redőny: Lehetőséget kínálunk a hagyományos gurtnis redőnymozgatás helyett elektromos árammal működő redőny beszerelésére is. A motoros redőnyök megkönnyítik sz idősek, mozgáskorlátozott személyek mindennapjait, mivel működésük során nem szükséges kézi erőt alkalmazni.

  Szúnyoghálóval kombinált redőny: Külső tokos és vakolható tokos redőny is készíthető redőnytokba épített rovarhálóval. Alumínium- és műanyag redőnyök esetében is alkalmazható megoldás.

  – Vakolható tokos redőny: Lindab tokkal, műanyag lefutóval és záróléccel rendelkező redőnytípus. Nyers, vakolatlan épületek nyílászáróinak redőnyözésére ajánlott, esetleg utólagos szigetelési munkák előtt. Az épület színezése és vakolása után a redőnytok nem látszik. A tok homlokfala hungarocell borítású.

  [fel]