09 nov 2012

Redőny Készítés, Szerelés Mogyoród 06-70-773-1946, Napellenző Készítése, Motoros Redőny Készítése

0 Comment

 

Vállaljuk Mogyoródon Redőnyök készítését, szerelését kiváló minőségben, szakképzett szerelőkkel. Minőségi szolgáltatás elérhető árakon. 06-70-773-1946

Szakterületünk:
– Műanyag redőnyök
– Alumínium redőnyök
– Motoros redőnyök
– Ezek kombinálása szúnyoghálóval
– Külső és Belső tokos redőnyök
– Vakolható tokos redőny
– Gurtni csere
– Új redőnyök felszerelése, gyártása, szervizelése

Tekintsék meg honlapunkat, kérjenek ingyenes árajánlatot vagy hívjanak minket bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com

Alumínium redőny

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

  A beépíthető redőny: A redőnyt a nyers szerelőnyílás fölé beépített kész redőnytokba, egy megfelelő homlokzati építőelembe vagy az erre a célra meghagyott kihagyásba építik be. Többfajta kivitelezés és kombináció, akár több ablakon vagy ajtón is, lehetséges. A redőny nyitott állapotban majdnem láthatatlan és az időjárás viszontagságaival szemben tartósan védett.
  Külső tokos hagyományos műanyag redőny: Az 1990-es évek óta létező, olcsó, kiforrt széria. A régi fa stafliból gyártott fém sínekkel ellátott, de már vaslemez tokos, külső tokos redőny tovább fejleszt változata. Technikai tudása kimerül, élettartalma korlátozott. A jelenkor igényeit már nem a legjobban kielégítő redőnytípus. Ára azonban a legolcsóbb kategóriát képviseli. Szerelése és karbantartása egyszerű. Nagy felületek gyártása hagyományos redőny esetében nem ajánlott. Külső megjelenésében tartalmazza azokat az esztétikumokat, melyeket modern változatai is. Hőszigetelése kiváló.
  Szúnyoghálóval kombinált műanyag redőny: Az új típusú műanyag redőny és a fentről lefelé húzható szúnyogháló kombinációja. Ablakok esetén a műanyag redőny tokjába könnyűszerrel elhelyezhető a fentről lefelé húzható szúnyogháló rugós tengelye, ezáltal létrehozható egy könnyen kezelhető, kis helyigényű, mozgatható redőny-szúnyogháló kombináció.
  Műszaki tartalom:
  Tok: három fajta méretben ( 13,7×13,7 cm, 16,5×16,5 cm, 18×18 cm ), két fajta kivitelben (45 fokban alulcsapott,hatszögletű (alul, felülcsapott), két fajta alap színben (fehér, sötétbarna),0,8 mm vastag horganyzott vaslemezből, illetve alumínium lemezből készül, mely fóliával van ellátva. A tokvégek fehér vagy barna színűre színterezett öntvényből készülnek, oldalukon csapágytartóval, csappal kialakítva. A tok belsejében lévő henger horganyzott vasból készül (40 illetve 60 mm átmérőjű), egyik végén műanyag dugó, másik végén műanyag tárcsa. Alap kivitelnél már csapágyazva, golyós csapágyakkal forog a tengely.

  [fel]