09 nov 2012

Redőny Készítés, Szerelés Pécel 06-70-773-1946, Napellenző Készítése, Motoros Redőny Készítése

0 Comment

 

Vállaljuk Pécelen Redőnyök készítését, szerelését, kiváló minőségben, szakképzett szerelőkkel. Minőségi szolgáltatás elérhető árakon. 06-70-773-1946

Szakterületünk:
– Műanyag redőnyök
– Alumínium redőnyök
– Motoros redőnyök
– Ezek kombinálása szúnyoghálóval
– Külső és Belső tokos redőnyök
– Vakolható tokos redőny
– Gurtni csere
– Új redőnyök felszerelése, gyártása, szervizelése

Tekintsék meg honlapunkat, kérjenek ingyenes árajánlatot vagy hívjanak minket bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com

Alukombi

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

  A redőny az egyik legelterjedtebb külső árnyékoló, mely védi otthonunkat a betolakodóktól, a zajoktól, a széltől vagy a csapadéktól. Nyáron kívül rekeszti a forróságot, télen a hideget, így energiát spórolhatunk vele. Beépíthető változatára már a tervezéskor gondolni kell! Ilyenkor a szögletes redőnytok Heratekta- réteggel van ellátva, melyre később a homlokzat rávakolható, ilyenkor a kötényfal belül helyezkedik el. Külsőtokos redőny: Lindab tokkal, műanyag lefutóval és záróléccel. Alkalmas szinte minden típusú nyílászáró hang és hőszigetelésére. A tok a megrendelő kérésére készülhet többféle formában is.

  Forgalmazott redőnyök:

   – Műanyag redőnyök:  Többféle színben és minőségben kaphatóak – Külső tokos műanyag redőny: az egyik legelterjedtebb redőnytípus. Hosszú élettartamú, nagyon jó hőszigetelő hatással rendelkezik. – Belsőtokos műanyag redőny: Régi faredőnyök helyére beépíthető, az ára és hosszú élettartama miatt igen népszerű. A faredőnynél, könnyebben kezelhető. Hőszigetelő hatása nagyon jó.

  Vakolható tokos redőny: Lindab tokkal, műanyag lefutóval és záróléccel. A tok homlokfala hungarocell borítású. Nyers, vakolatlan épületek nyílászáróinak redőnyözésére ajánlott, esetleg utólagos hőszigetelés előtt. Az épület vakolása és színezése után a redőnytok nem látszik.

  Szúnyoghálóval kombinált redőnyök: külső tokos és vakolható tokos redőny is készíthető, redőnytokba épített rovarhálóval. Ebben az esetben a redőnylefutó dupla kivitelű, a redőnyé gumisínes, a rovarhálóé kefés.

  Alumínium redőnyeink német gyártmányú elemekből készülnek. A redőnylécek a hang és hőszigetelés céljából habbal vannak töltve. A lefutó és tok minden eleme szintén alumíniumból készül. A lefutó gumi- vagy kefebetéttel készül a zajmentes működés érdekében. A tok tengelyezése golyóscsapágyas, feltolás gátlóval ellátott a nagyobb biztonság érdekében. A redőnyök mozgatása kézi és motoros megoldással is kivitelezhető. Alapárban a tok és a lefutó fehér és barna színben kérhető, felár ellenében RAL skála színeiben is rendelhető, esetleg aranytölgy, dió és mahagóni fóliázással. A redőnybetét többféle színben rendelhető.

  [fel]