04 nov 2012

Redőny Készítés, Szerelés, javítás Biatorbágy 06-70-773-1946, Napellenző Készítése, Motoros Redőny Készítése.

0 Comment

 

Vállaljuk Biatorbágyon Redőnyök és egyéb árnyékolók készítését, szerelését, kiváló minőségben, szakképzett szerelőkkel. Minőségi szolgáltatás elérhető árakon. 06-70-773-1946

Szakterületünk:
– Műanyag redőnyök
– Alumínium redőnyök
– Motoros redőnyök
– Ezek kombinálása szúnyoghálóval
– Külső és Belső tokos redőnyök
– Vakolható tokos redőny
– Új redőnyök felszerelése, gyártása, szervizelése

Tekintsék meg honlapunkat, kérjenek ingyenes árajánlatot vagy hívjanak minket bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com

Műanyag redőny

Árajánlatkérés:

    Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

    Nézze meg honlapunkat, és engedje szabadjára képzeletét! Higgye el, még a régebbi épületek is hangulatosabbá, kellemesebbé tehetők egy korszerű redőnnyel, pliszével, esetleg reluxával! A redőny a legkeresettebb és legelterjedtebb külső árnyékolástechnikai eszköz, mindamellett, hogy kiváló árnyékolók- védenek a hideg, a hőség, a zaj, a szél, az eső ellen, fontos szerepet töltenek be a hőszigetelésben, és növelik a biztonságot. A redőnyök sok féle műszaki tartalommal rendelhetők a vásárlói igényeknek megfelelően és így más minőséget és árkategóriát képezne. A műanyag redőnynek 3 változata van. Az ún. külsőtokos, a külső vakolható tokos és a hagyományos belső tokos. A külsőtokos műanyag redőny a legkeresettebb redőnytípus, mivel jó hőszigetelő, jól sötétít és végül, de nem utolsó sorban a legolcsóbb árfekvésű redőnyfajta. Legtöbb alkatrésze műanyagból van, kivétel a redőnytok (szinterezett alumínium)  és a tengely (acél). A műanyag lefutók zajcsillapító gumikkal vannak ellátva. A működtetés során “felesleges” gurtnit vagy zsinórzatot a begyűjtő automata rejti el. Az automata egyedi igények szerint falba véshető kivitelben is megrendelhető cégünknél. Alumínium külső tokos redőny: A redőnydoboz és a lefutók az ablakkereten kívülről vannak felhelyezve, alutokban, hőszigetelt alulamellákkal, alulefutókkal.
    Alumínium belső tokos redőny: A redőnydoboz az ablak tetején belülről helyezkedik el. Jellemzők: műanyag redőny tok, hőszigetelt alu lamella, alulefutó.
    Alumínium vakolható tokos redőny: A redőny az ablak külső síkjára van ráépítve oly módon, hogy a redőnydoboz külső széle egybeesik a már szigetelt fal síkjával, így vakolás után nem látszik a redőnydoboz, és az alsó szerelőnyíláson át hozzáférhető a redőny szerkezet. Alutokban alulamellák, alulefutókkal.

    [fel]