04 nov 2012

Redőny Készítés, Szerelés,javítás, Budapest IV. (4.) kerület, Napellenző Készítése, Motoros redőny.

0 Comment

 

Vállaljuk Budapesten a 04. kerületben Redőnyök készítését, szerelését,kiváló minőségben, szakképzett szerelőkkel. Minőségi szolgáltatás elérhető árakon. 06-70-773-1946

Szakterületünk:
– Műanyag redőnyök
– Alumínium redőnyök
– Motoros redőnyök
– Ezek kombinálása szúnyoghálóval
– Külső és Belső tokos redőnyök
– Vakolható tokos redőny
– Új redőnyök felszerelése, gyártása, szervizelése

Tekintsék meg honlapunkat, kérjenek ingyenes árajánlatot vagy hívjanak minket bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com

Alumínium redőny

 

Árajánlatkérés:

    Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

    Ön is biztosan tisztában van azzal, hogy mennyit számít, ha a lakás megfelelően el van látva árnyékolókkal. Egy redőny vagy más árnyékolástechnikai eszköz nélkül otthona nem csak egy káros külső hatásnak van kitéve. A legnagyobb ellenfél az erős napsugárzás. Aztán ott van a többi időjárási tényező, amelyek kárt tehetnek a nyílászárókban. Nem is beszélve a ház energiafelhasználásáról, amire a hideg van nagy befolyással. Tudta Ön azt, hogy egy jól kiválasztott árnyékoló szigetel is? Mindezeket együttvéve világosan látható, hogy mennyire elengedhetetlen szolgáltatás az árnyékolástechnika Ön is észrevette már, hogy egyre forróbbak a nyári hónapok hazánkban? Nem ritka a 38-40 fokos kánikula, ami megterheli szervezetünk tűrőképességét. A mai lakásokban egyre nagyobbak az üvegfelületek, amelyek még jobban emelik a lakás hőmérsékletét. A klíma berendezés ideig-óráig megoldás lehet, hogy csökkentsük a belső hőmérsékletet, de igen költséges megoldás, és sokszor a szervezetünk sem viseli túl jól a hideg levegőt. Az árnyékolástechnikai megoldások költségkímélő és esztétikus segítség lehet a nyári melegben de a téli hidegben is. Fa: akár múlt századi mintázattal is, kívánt színben készítjük.
    Műanyag: Német típusú és hagyományos kivitelben, rovarhálóval is kombinálható. Alumínium: német alapanyag, külső és vakolható tokos szerkezettel, beépíthető a mobil rovarháló is. Extrudált alumínium redőny: MABISZ által elfogadott betörésbiztos szerkezet, csak motoros kivitelben. A műanyag redőny nagyon hatékony és olcsó árfekvése miatt a legközkedveltebb, de egyre elterjedtebb az alumínium redőny is. Hőszigetelő réteggel van ellátva, ami egyben hangszigetel is (ami főbb útvonalak mellett nagyon hasznos). Valamint az alumínium redőnyt még a Mabisz is elismeri, mint mérsékelt vagyonvédelmet. A biztonsági alumínium redőnyt a biztosítók a rács kiváltásaként is elfogadják. Talán a redőny az egyetlen árnyékoló, mely típustól függően szinte minden társadalmi réteg számára megfizethető, valamint a külső tokos redőny utólag is szinte bárhová telepíthető.

    [fel]