04 nov 2012

Redőny Készítés, Szerelés, javítás Zugló, 06-70-773-1946, Budapest XIV.(14.) kerület, Napellenző Készítése, Motoros redőny készítés.

0 Comment

 

Vállaljuk Budapesten a 14. kerületben, Redőnyök készítését, szerelését, kiváló minőségben, szakképzett szerelőkkel. Minőségi szolgáltatás elérhető árakon. 06-70-773-1946

Szakterületünk:
– Műanyag redőnyök
– Alumínium redőnyök
– Motoros redőnyök
– Ezek kombinálása szúnyoghálóval
– Külső és Belső tokos redőnyök
– Vakolható tokos redőny
– Új redőnyök felszerelése, gyártása, szervizelése

Tekintsék meg honlapunkat, kérjenek ingyenes árajánlatot vagy hívjanak minket bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com

Műanyag redőny

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

  A fő jellemzője redőnyeinknek a csendes működés, valamint a kiváló hő és hangszigetelés. A felszerelt redőny téli időszakban a lakás hőmérsékletét 3-4 fokkal emeli. Nyári időszakban az erős napsütés ellen a redőny kiváló védelmet biztosít. Köztudott, hogy az erős napsugárzás nem csak a függönyöket, hanem a bútorokat is tönkre teszi. Ezen redőnyök egyes változatai a lakás biztonsági funkcióit is ellátják. Esztétikus megjelenésűek. Árnyékolást tekintve egyik leg ismertebb formája a redőny. Redőnyök típusai: külső tokos redőny, ráépíthető, vakolhatós, beépített. A redőny anyaga készülhet: fa, műanyag, alumínium kivitelben. Műanyag redex redőny egyik legelterjedtebb jó ár érték arány összetevői műanyag sin (lefutó,láb), műanyag palást(lécek), alumínium pofák(oldala) alumínium záróléc, csapágy, rejtett ütköző, GUMI a lefutóban.
  Alumínium redőny: A teljes mértékben alumíniumból készülő redőnyök rendkívül tartósak, energiatakarékosak, külső tokos vagy vakolható kivitelben is rendelkezésre állnak. Kézi vagy motoros mozgatással, széles lamella-színválasztékban, a tok és a vezetősínek akár igény szerinti RAL színekben is elérhetők az Ön elképzeléseinek megfelelően. Valamennyi típus tokból lehúzható szúnyoghálóval is kombinálható. A “Hagyományos” redőny egy kiforrott, de alapjaiban egyszerűbb és szerényebb technikai lehetőségeket magába rejtő redőnyrendszer, amely kedvező árával csalogatja megrendelőit. A felhasznált kiváló minőségű műanyag alkatrészek biztosítják a hosszú élettartamot és a problémamentes működést. A gyártáskor felhasznált redőnylécek mindegyike fedett, ezáltal zárt állapotban teljes fényzárást biztosít. A redőnyök működtetése alapesetben gurtnival történik, de zsinóros működtetés is választható.
  Új típusú műanyag redőny: Az “Új típusú” redőny, új minőségi kategóriát állított fel a műanyag redőnyrendszerek családjában. Külső megjelenését tekintve, megegyezik az alumínium redőny formavilágával. A redőnyben található alumínium alkatrészek alkalmazásával, nem csak a redőny tartósságát és esztétikai látványát növeltük meg, de lehetővé vált a redőnyrendszert szúnyoghálóval ellátni. A redőnytokba integrált szúnyogháló esztétikailag és anyagilag is kedvező választás. A gyártáskor felhasznált redőnylécek mindegyike fedett, ezáltal zárt állapotban teljes.
  Lehúzható Szúnyoghálóval kombinált műanyag redőny: 13 500,- Ft / m2
  A modern rendszerekben ésszerű és gazdaságos választás a redőny szúnyoghálóval való kombinálása. Praktikuma abban rejlik, hogy egy termékben két rendszer található. A redőnytokba épített szúnyogháló esetében a redőnypalást és a szúnyogháló egymástól függetlenül működtethető.
  A redőnyök működtetése gurtni vagy zsinórzat alkalmazásával történik. Tekintsék meg honlapunkat, kérjen, árajánlatot vagy hívjon minket bizalommal 06707731946

  [fel]