04 nov 2012

Redőny Készítés, Szerelés, javítás 06-70-773-1946, Budapest XV. (15.) kerület Napellenző Készítése, Motoros redőny.

0 Comment

 

Vállaljuk Budapesten a 15. kerületben Redőnyök készítését, szerelését, kiváló minőségben, szakképzett szerelőkkel. Minőségi szolgáltatás elérhető árakon. 06-70-773-1946

Szakterületünk:
– Műanyag redőnyök
– Alumínium redőnyök
– Motoros redőnyök
– Ezek kombinálása szúnyoghálóval
– Külső és Belső tokos redőnyök
– Vakolható tokos redőny
– Új redőnyök felszerelése, gyártása, szervizelése

Tekintsék meg honlapunkat, kérjenek ingyenes árajánlatot vagy hívjanak minket bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com

Alukombi

 

Árajánlatkérés:

    Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

    A redőny a legkeresettebb és legelterjedtebb külső árnyékolástechnikai eszköz, mindamellett, hogy kiváló árnyékolók- védenek a hideg, a hőség, a zaj, a szél, az eső ellen, fontos szerepet töltenek be a hőszigetelésben, és növelik a biztonságot. A redőnyök sok féle műszaki tartalommal rendelhetők a vásárlói igényeknek megfelelően és így más minőséget és árkategóriát képeznek. Reméljük, hogy a kedves érdeklődő honlapunkon megtalálja a számára megfelelő terméket. Tevékenységi körünkbe beletartoznak a kiemelt projektek, valamint a kisebb volumenű egyéni megrendelések is. Motoros redőny: Alapkivitel a falikapcsolóval történő működtetés, de kérhető extra kiegészítőként a rádiós távirányítás is. Kültéri árnyékolók esetében praktikus az időjárási viszonyokhoz igazodó szél-, fényérzékelők, mely nem csak védenek a hirtelen érkező melegtől / hidegtől (pl. redőny, zsaluzia), hanem egyben védi az árnyékoló berendezés épségét is (pl. napellenzők esetében) a szél ellen.
    Lehúzhatós szúnyogháló redőnnyel: Ez azt jelenti, hogy a redőnyt és a szúnyoghálót összekombinálták, hívják kombi redőnynek is. A redőny tokjába helyezték bele a szúnyoghálót. Ez azt jelenti, hogy dupla a sín, az egyikben fut a redőny, a másikban a szúnyogháló. A szúnyogháló van az ablakhoz közelebb, így a redőny kívülről még védi is a szúnyoghálót.
    Az alumínium redőny egy kimagaslóan jó minőségű és tulajdonságú redőnytípus. Az összes lényeges alkatrésze alumíniumból készül, ezáltal egy rendkívül tartós, jó időjárásálló tulajdonságokkal rendelkező termék. Az alumínium redőnyök készítéséhez és szereléséhez felhasznált alapanyagok egy kulturált megjelenésű, precíz és megbízható működésű redőnyt eredményez. Új lakások, redőny nélkül vagy redőny előkészítéssel kerülnek átadásra. Cégünk minden fajta és típusú redőny szerelését és beépítését vállalja. Rolós szúnyoghálók, függőleges és vízszintes kivitelben is kaphatók. Kedvező árak, széles színválaszték. Kérem tekintsék meg honlapunkat ,kérjenek árajánlatot vagy hívjanak bizalommal 06-70-773-1946.

    [fel]