04 nov 2012

Redőny Készítés, Szerelés, javítás , Budapest XVII. (17.) kerület, Napellenző Készítése, Motoros redőny.

0 Comment

 

Vállaljuk Budapesten a 17. kerületben Redőnyök és egyéb árnyékolók készítését, szerelését, kiváló minőségben, szakképzett szerelőkkel. Minőségi szolgáltatás elérhető árakon. 06-70-773-1946

Szakterületünk:
– Műanyag redőnyök
– Alumínium redőnyök
– Motoros redőnyök
– Ezek kombinálása szúnyoghálóval
– Külső és Belső tokos redőnyök
– Vakolható tokos redőny.
– Új redőnyök felszerelése, gyártása.

Tekintsék meg honlapunkat, kérjenek ingyenes árajánlatot vagy hívjanak minket bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com

Alumínium redőny

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   A műanyag redőny talán a legjobb megoldás ablakaink illetve ajtóink árnyékolására. Ha leengedjük, megóv minket az ablakon való belátástól (a szomszéd, járókelő fürkésző tekintetétől), megakadályozza a napsugarak bejutását. Akár teljes sötétségben is ülhetünk a szobában. Mindemellett a remek hő- és hangszigetelési képessége közel azonos az alumínium redőnyével, míg az ára kedvezőbb. A műanyag redőny teljesen felhúzva maximális kilátást biztosít adott üvegfelületünkön, észre sem lehet venni a redőny jelenlétét (vakolástól és kávától függően). A redőny hőszigetelése. A redőny valóban hőszigetel? Az emelkedő energia árak mindenkit takarékosságra intenek. A legkedvezőbb árfekvésű megoldás a redőny. Télen bizonyítható igazán a redőny hőszigetelése. Az ablakok szigetelési értékük tekintetében nem hasonlítandók össze az épület más energiavesztőivel. Lakásunk ablakai az épület legnagyobb energiavesztői. Egyre többen védekeznek a hő veszteség ellen redőnnyel. A passzív, öko, és kanadai technológiás házak tervezése esetén a nyílászárók minőségi szigetelésén kívül a redőny, mint további szigetelő rétegtervezésre, és beépítésre kerül, szinte minden esetben.
  Szúnyoghálós műanyag redőny: Gyakori igény a rovarháló beépítése a műanyag redőnybe, hiszen megakadályozza a szúnyogok, vagy más rovarok bejutását otthonunkba. A szúnyoghálóval kombinált műanyag redőny számos előnnyel rendelkezik. A lefutóban elhelyezett kefe megakadályozza a rovarokat a háló melletti bejutásban, illetve zajcsökkentő hatású is. A rolós szúnyoghálónak köszönhetően kis helyet foglal, nem kell nyitni-zárni a fix keretet, hiszen egy könnyed mozdulattal fel és lehúzható a háló.
  Új típusú műanyag redőny: Ez a Redőny típus a hagyományos redőny továbbfejlesztett utóda. Rendkívül jó hang és hőszigetelés a gumibetétes lábnak köszönhetően, a  könnyű működtetést a golyós csapágyakkal ellátott fém tengely biztosítja, esztétikus kivitel a rejtett ütközők használatával.
  Új típusú műanyag redőny Szúnyoghálóval: Ez a Redőny típus teljes mértékben megegyezik az új típusúval, kiegészítve egy beépített rovarhálóval amely egy rugós fém tengelyen helyezkedik el a redőny tokban. Ehhez egy dupla láb van felszerelve, amelyben az ablakhoz közelebb a rovarháló, távolabb a redőny mozgatható. A rovarháló sínben egy speciális kefe alakú szigetelés van, így a rovarok itt sem tudnak bejönni.
  Alumínium biztonsági redőny: Ez a Redőny típus az új típusú műanyag redőny teljesen alumínium megfelelője. A legfontosabb jellemzője a BIZTONSÁG! Egy beépített feltolás gátló rendszernek köszönhetően nem lehet kívülről feltolni, így a fszt.-i lakásokban, illetve a családi házakban jelentősen csökkenti a betörés kockázatát.

  [fel]