09 nov 2012

Redőny Készítés, Szerelés,javítás Csömör 06-70-773-1946, Napellenző Készítése, Motoros Redőny Készítése, Javítása

0 Comment

 

Vállaljuk Csömörön Redőnyök készítését, szerelését,  kiváló minőségben, szakképzett szerelőkkel. Minőségi szolgáltatás elérhető árakon. 06-70-773-1946

Szakterületünk:
– Műanyag redőnyök
– Alumínium redőnyök
– Motoros redőnyök
– Ezek kombinálása szúnyoghálóval
– Külső és Belső tokos redőnyök
– Vakolható tokos redőny
– Gurtni csere
– Új redőnyök felszerelése, gyártása, szervizelése

Tekintsék meg honlapunkat, kérjenek ingyenes árajánlatot vagy hívjanak minket bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com

Alumínium redőny

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

  Árnyékolástechnikai célra a legoptimálisabb választás a redőny, mellyel párhuzamosan akár biztonságtechnikai célokra is kitűnően alkalmas. A sokoldalú kiviteli és felhasználási lehetőségek által a fa és a műanyag ablakokra egyaránt felszerelhető új építés esetén vagy utólag is az ablak típusától függetlenül. A redőnyszekrény és a levezető sínek bármely RAL színben kaphatók vagy akár többféle fautánzatú felülettel, többféle lamellával műanyagból vagy habbal szigetelt alumíniumból, így teljes mértékben igazíthatóak a ház színvilágához. Kombinálhatóak különféle szúnyogháló rendszerekkel (fix, mobil, pliszé rendszerek), a redőnyszekrénybe integrálva avagy rászerelve. Alumínium redőny alulcsapott tokkal: Az alulcsapott tokkal készülő heroMax alumínium redőny remek választás a megbízható német minőséget kedvelők számára. A Heroal alumínium redőny rendszere tökéletes színtartásával, hosszú élettartamával és kitűnő hőszigetelési tulajdonságaival ideális megoldás az árnyékolásra. Akárcsak a heroTOP alumínium redőny, a heroMAX modell is dupla lakkréteggel ellátott termék, így könnyedén ellenáll a környezeti viszontagságoknak. A külön-külön ráégetett lakkrétegeknek köszönhetően: – jobb tartósság; – jobb ellenállási képesség; – nagyfokú színtartósság; – UV sugárzás elleni védelem jellemzi a heroMAX alumínium redőnyt, amely innovatívan egyesíti magában a minőséget és az esztétikumot.
  Egyedi RAL szín: Válassza ki az Önnek tetsző színt a RAL színskálából! Az alumínium redőny így az épület stílusához és homlokzatához harmonikusan illeszkedő kivitelben készülhet, az Ön igényei szerint. A redőnylécek az általunk forgalmazott színskálából választható színnel készülnek, ezek utólagos RAL színezése nem megoldható!
  Vakolható tokos alumínium redőny: Épülő házát tervezi? A legjobb választás az árnyékolásra az áthidalóba rejtett, vakolható tokos alumínium redőny, amely (szakszerű beépítéssel) maximális hőszigetelést biztosít. A vakolható tokos alumínium redőnynél a beépített tokrendszer utólagosan elvakolásra kerül, ami az alábbi előnyökkel jár: – vakolás után nem látható a redőnytok kívülről; – a beépített redőnytok nem takar a nyílászáró üvegfelülete elé;
  – az alumínium redőny tokszerkezete hő hídmentes, és alumínium léccel szerelve kitűnő hang- és hőszigetelő.
  Mivel a beépítést követően a redőny külső szigetelő rétegének egy síkban kell lennie a fal síkjával, nagyon fontos, hogy az áthidalók kialakítása során figyelembe vegyék a beépítési rajzban megadott mélységi és magassági adatokat! Az épületek legvédtelenebb részei a nyílászárók, hatásos védelmükről alumíniumredőnyök felszerelésével gondoskodhatunk. A régi, nehéz faredőnyöket és a kevésbé stabil műanyag redőnyöket mára felváltották a hosszú élettartamú, az időjárás viszontagságainak ellenálló alumíniumredőnyök.

  [fel]