09 nov 2012

Redőny Készítés, Szerelés, javítás Dunaharaszti 06-70-773-1946, Napellenző Készítése, Motoros Redőny Készítése.

0 Comment

 

Vállaljuk Dunaharasztin Redőnyök készítését, szerelését, kiváló minőségben, szakképzett szerelőkkel. Minőségi szolgáltatás elérhető árakon. 06-70-773-1946

Szakterületünk:
– Műanyag redőnyök
– Alumínium redőnyök
– Motoros redőnyök
– Ezek kombinálása szúnyoghálóval
– Külső és Belső tokos redőnyök
– Vakolható tokos redőny
– Új redőnyök felszerelése, gyártása, szervizelése

Tekintsék meg honlapunkat, kérjenek ingyenes árajánlatot vagy hívjanak minket bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com

Alumínium redőny

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

  Kültérre számos lehetőséget kínálunk árnyékolásra. Ezek: műanyag redőnyök, alumínium redőnyök, vakolható tokos redőnyök, ráépíthető redőnyök, régi geréb tokos redőnyök felújítása, faredőny, napellenzők.
  Nyáron túl meleg, télen túl hideg a lakása? Rengeteget költ lakása fűtésére és hűtésére?
  Ha szeretne ezen változtatni, ezáltal családját és saját magát kényelemben és biztonságban tudni, akkor a megoldás a régi rosszul szigetelő, elvetemedett nyílászárók cseréje és redőnyszerelés! Igen, redőnykészítés is, mert mint a linken is látható, a redőny még az új és jól szigetelő nyílászáró esetében is hatékonyan javítja a lakás hőszigetelését, azaz a redőnyszereléssel éveken át jelentős összeget takaríthat meg: Energia megtakarítás redőnyszereléssel.
  Műanyag redőny választékunkban megtalálható redőnyeink megfelelő minőségű alapanyagokból készülnek, a hosszú működés érdekében a redőny fontos elemei, mint például a tengely és csapágy acélból, a redőnytok oldalai alumíniumból készülnek. A redőny levezető sínek zajcsökkentő betéttel vannak ellátva. Műanyag redőny választása esetén a fehér színt javasoljuk. Az első és legfontosabb tudnivaló, hogy csak alumínium redőnyt motorizálunk! A motoros redőnyök vezérelhetőségével teljesen automatizálható a redőny rendszerek működése.

  [fel]