09 nov 2012

Redőny Készítés, Szerelés,javítás Dunakeszi 06-70-773-1946, Napellenző Készítése, Motoros Redőny Készítése, Javítása

0 Comment

 

Vállaljuk Dunakeszin Redőnyök készítését, szerelését, kiváló minőségben, szakképzett szerelőkkel. Minőségi szolgáltatás elérhető árakon. 06-70-773-1946

Szakterületünk:
– Műanyag redőnyök
– Alumínium redőnyök
– Motoros redőnyök
– Ezek kombinálása szúnyoghálóval
– Külső és Belső tokos redőnyök
– Vakolható tokos redőny
– Gurtni csere
– Új redőnyök felszerelése, gyártása, szervizelése

Tekintsék meg honlapunkat, kérjenek ingyenes árajánlatot vagy hívjanak minket bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com

Műanyag redőny

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

  Külső tokos hagyományos műanyag redőny: Az 1990-es évek óta létező, olcsó, kiforrt széria. A régi fa stafliból gyártott fém sínekkel ellátott, de már vaslemez tokos, külső tokos redőny tovább fejleszt változata. Technikai tudása kimerül, élettartalma korlátozott. A jelenkor igényeit már nem a legjobban kielégítő redőnytípus. Ára azonban a legolcsóbb kategóriát képviseli. Szerelése és karbantartása egyszerű. Nagy felületek gyártása hagyományos redőny esetében nem ajánlott. Külső megjelenésében tartalmazza azokat az esztétikumokat, melyeket modern változatai is. Hőszigetelése kiváló.
  HAGYOMÁNYOS KÜLSŐ TOKOS MŰANYAGREDŐNY:
  Műszaki tartalom, hő- és zajszigetelés. A Lindab tok egy műanyag bevonatú acéllemez, mely rozsdásodás ellen le van kezelve, így a környezeti hatásoknak jobban ellenáll, tartósabb. A redőnytokon lévő fólia a szállítási és  szerelési sérülésektől véd, amit a redőny felszerelése után eltávolítunk. A redőnytok magassága a redőny méretétől függően változik:
  140-es tok magasság 165 cm redőny magasságig
  150-es tok magasság 230 cm redőny magasságig
  170-es tok magasság 270 cm redőny magasságig
  Maximális mérete 37mm-es lamellákkal: 250 cm x 280 cm. A lefutó sín mérete:45x60mm-es. A “Hagyományos” műanyagredőny a geréb tokos nyílászárók ideális redőnyrendszere. A legrégebben elterjedt redőnytípus, amely egyszerű szerkezetű és a legkedvezőbb árfekvésű árnyékoló. Szerkezetileg színterezett vaslemez tokvéggel, műanyag záróléccel van ellátva. A műanyagredőny kézi erővel mozgatható 14mm-es hevederrel, illetve 5mm-es zsinórral. Tengelye műanyagból készül.
  Alumínium redőny:Teljesen alumínium szerkezet, csapágyazott acéltengellyel, a redőnyléc gyárilag színezett alumínium profil.
  Alumínium redőny előnyei: Hőszigetelés (télen – nyáron), mely az energiatakarékosságot biztosítja. Védelem a napsugárzás ellen.
  Pormentes, tiszta környezet, melyet az alumínium profilok tökéletes záródása eredményez.
  Zajszigetelés. Teljes körű, vagy részleges mechanikai védelem zárható kivitel.

  [fel]