04 nov 2012

Redőny Készítés, Szerelés, javítás Gyál 06-70-773-1946, Napellenző Készítése, Motoros Redőny Készítése.

0 Comment

 

Vállaljuk Gyálon Redőnyök készítését, szerelését, kiváló minőségben, szakképzett szerelőkkel. Minőségi szolgáltatás elérhető árakon. 06-70-773-1946

Szakterületünk:
– Műanyag redőnyök
– Alumínium redőnyök
– Motoros redőnyök
– Ezek kombinálása szúnyoghálóval
– Külső és Belső tokos redőnyök
– Vakolható tokos redőny
– Új redőnyök felszerelése, gyártása, szervizelése

Tekintsék meg honlapunkat, kérjenek ingyenes árajánlatot vagy hívjanak minket bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com

Műanyag redőny

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

  A redőny nem csak sötétítésre alkalmas, hanem este kizárja a kíváncsiskodókat a lakásból, senki nem lát be a szobába, és a műanyag redőny hőszigetelésre is alkalmas. A redőny egyre népszerűbb, mert egyre forróbb a nyár itthon. Nyáron a redőny „ klímatizálja ” hűti a helyiségeket, télen pedig a hideg ellen véd a redőny. Nyáron, ha a redőny napközben is leengedett állapotban marad, így hűvösebb a helyiség. A redőny, tehát az árnyékoláson túl hőszigetelési funkciót is ellát. Van némi hátránya is annak, hogy ha egész nap le van engedve a redőny. Amennyiben sok szobanövényünk van, gondoljunk rájuk is, ha napközben leengedjük a redőnyt, mielőtt lemegy, a nap húzzuk fel redőnyünket, hogy a virágok is kapjanak a napfényből.
  Alumínium redőny előnyei: Hőszigetelés (télen – nyáron), mely az energiatakarékosságot biztosítja. Védelem a napsugárzás ellen. Pormentes, tiszta környezet, melyet az alumínium profilok tökéletes záródása eredményez. Zajszigetelés. Teljes körű, vagy részleges mechanikai védelem zárható kivitel. Stabilitás nagy szélességi méreteknél is. Motorizálás – távvezérlés lehetősége. Hosszú élettartam, évtizedekig megőrzi külső és belső tulajdonságát.
  Az egyik legelterjedtebb külső árnyékoló, mely védi otthonunkat a betolakodóktól, a zajoktól, a széltől és a csapadéktól. Nyáron kívül rekeszti a forróságot, télen a hideget, így energiát spórolhatunk vele.
  Új típusú redőnyök: színterezett tokkal, alumínium pofával, csapágyas tengellyel, keskeny gumírozott lefutókkal.
  Új típusú redőny szúnyoghálóval kombinálva: Megegyezik az előbbi redőny paramétereivel, a különbség a tok felső részében elhelyezett üvegszálas szúnyogháló, ami dupla lefutóval van ellátva.
  Szúnyoghálók rendeltetése: Szúnyogok és egyéb kellemetlen rovarok kizárása zárt terű helyiségekből zavartalan szellőztetés mellett. Az üveg-szálas szúnyoghálóval elenyésző sötétítést ér el. Előnye ezenkívül, hogy kevésbé vonzza a port.
  Amennyiben redőnyével kapcsolatban bármiféle probléma merült fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és egy előre egyeztetett időpontban szakemberünk az Ön rendelkezésére áll. Vállaljuk árnyékolók felszerelését, javítását, felújítását, és automatizálását. Szolgáltatásunk teljes körű, a helyszíni felméréstől a műszaki tanácsadáson keresztül a szerelésig, javításig minden feladatot vállalunk.
  Leggyakrabban előforduló javítási munkák: – hengercsere, – húzóheveder csere, – autómata rugó csere – automata előlap csere …stb.
  Tanácsadás, felmérés és árajánlat ingyenes.
  Köszönöm figyelmét, és ha felkeltettük érdeklődését remélem hamarosan telefonon vagy személyesen is találkozhatunk.

  [fel]