09 nov 2012

Redőny Készítés, Szerelés, javítás Kistarcsa 06-70-773-1946, Napellenző Készítése, Motoros Redőny Készítése.

0 Comment

 

Vállaljuk Kistarcsán Redőnyök készítését, szerelését,  kiváló minőségben, szakképzett szerelőkkel. Minőségi szolgáltatás elérhető árakon. 06-70-773-1946

Szakterületünk:
– Műanyag redőnyök
– Alumínium redőnyök
– Motoros redőnyök
– Ezek kombinálása szúnyoghálóval
– Külső és Belső tokos redőnyök
– Vakolható tokos redőny
– Új redőnyök felszerelése, gyártása, szervizelése

Tekintsék meg honlapunkat, kérjenek ingyenes árajánlatot vagy hívjanak minket bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com

Új típusú kombinált műanyag redőny

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

  Az energiahordozók árának állandó emelkedése, valamint az időjárás egyre szélsőséges volta, sürgetővé teszi, hogy otthonaink hőszigetelését a lehető legnagyobb mértékben fokozzuk. Ha szeretné költségeit télen és nyáron is jelentős mértékben csökkenteni, egyúttal családja és saját kényelmét és biztonságát növelni, akkor a rosszul záródó ablakok és ajtók cseréjével, valamint korszerű műanyag vagy hőszigetelt alumínium redőny készítésével mindezt elérheti.
  A redőny feladata: A redőny véd a külső zajoktól, kíváncsi tekintetektől valamint egyes típusai (biztonsági reteszes, feltolás-gátlóval ellátott redőny) megakadályozzák akár az illetéktelenek behatolását is. Emellett a nyári hőségben jelentősen hűvösebb hőmérsékletet biztosít a lakásban, és akár nyitott ablaknál is nyugodtan alhatunk használatával, élvezve a friss levegőt, de távol tartva, tompítva a külső hatásokat.
  Szúnyogháló: A szúnyoghálók a legegyszerűbb és a legolcsóbb típusai a fix keretes szúnyoghálók. Keskeny alumínium vagy műanyag kertből készülnek, a háló anyaga üvegszálas szürkés színű háló. A legpraktikusabb megoldás a mobil szúnyogháló azoknak akik télen nem szeretnék az ablak előtt szúnyoghálót látni.
  A mobil rolós szúnyogháló egy mozdulattal eltüntethető. A mobil szúnyogháló anyaga alumíniumból készül, mely kefézve van így nagy biztonságot nyújt a rovarok bejutása ellen. A tok és a lefutó alapáron fehér és barna színben készül, de felárért RAL szín szerint tudunk igazodni a nyílászáró színéhez. Az alábbi redőnytípusok közül kiválasztható az Önnek leginkább megfelelőt típus:
  – külső tokos redőny ezen belül hagyományos műanyag redőny, új típusú műanyag redőny és hőszigetelt alumínium redőny
  – vakolható redőny ebből is készülhetnek műanyag redőnyök és alumínium redőnyök is.
  – felső tokos redőny melynek palástja lehet műanyag redőny, ill. alumínium redőny is.
  A műanyag redőny és az alumínium redőny mozgatása gurtnival vagy zsinórral történik, de az alumínium redőnyök hajtása történhet motorral is. A motoros hajtás nem csak kényelmessé teszi a mozgatást, de megoldást jelent az időseknek és a mozgásukban korlátozottaknak az egyszerű és biztonságos kezelésére is.

  [fel]