09 nov 2012

Redőny Készítés, Szerelés,javítás Nagytarcsa 06-70-773-1946, Napellenző Készítése, Motoros Redőny Készítése, Javítása

0 Comment

 

Vállaljuk Nagytarcsán Redőnyök készítését, szerelését, kiváló minőségben, szakképzett szerelőkkel. Minőségi szolgáltatás elérhető árakon. 06-70-773-1946

Szakterületünk:
– Műanyag redőnyök
– Alumínium redőnyök
– Motoros redőnyök
– Ezek kombinálása szúnyoghálóval
– Külső és Belső tokos redőnyök
– Vakolható tokos redőny
– Gurtni csere
– Új redőnyök felszerelése, gyártása, szervizelése

Tekintsék meg honlapunkat, kérjenek ingyenes árajánlatot vagy hívjanak minket bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com

Hagyományos műanyag redőny

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

  Az épület árnyékolástechnika legalapvetőbb és legelterjedtebb eszköze a redőny. Elsődleges szerepe a beeső fénymennyiség szabályozása, de emellett egy jó minőségű, korszerű technikával készült redőnyök használatával nagymértékben csökkenthető a helyiség hőmérséklete, a nyári hőségben is kellemes hűvöst teremthetünk segítségével, egyes redőny típusok pedig betörésvédelmi szempontból is növelik a lakás biztonságát.
  A mai igényeknek megfelelően – kicsit a jövőbe tekintve – már nem csak a megszokott, „szimpla” árnyékolástechnikai berendezéseket kínáljuk Önöknek, hiszen a lehetőségeink a korral együtt fejlődnek. Így lehetséges, hogy a mosógépünk akkor induljon el, amikor a redőnyünk leereszkedik, vagy a villanyunk automatikusan bekapcsoljon este nyolc órakor, miközben a redőnyt a rendszer negyed kilenckor leengedi. Ahhoz, hogy ezek a rendszerek megbízhatóan, és csak akkor üzemeljenek, amikor szükséges, megfelelő szakemberek segítségét vehetjük igénybe. Cégünknek  kifejezetten fontos szempont, hogy vevőink maximálisan megelégedettek legyenek a munkánkkal. Szeretjük a kihívásokat, a lehetetlen helyzeteket is próbáljuk megoldani. Szerelő szakembereink feladatai közé tartozik a teljes körű tájékoztatás is, a lehetőségek ismertetése, tanácsadás és javítás.
  Alumínium redőnyök:
  Az alumínium redőny elegáns, hosszú élettartamú redőny megoldás.
  Mivel az hőszigetelt alumínium lamella kitűnő hőszigetelő tulajdonságokkal bír, a belőle készült redőny kiválóan alkalmas a nyári hőség elleni védelemre, valamint télen a meleg benn tartására. Ezen túlmenően, az alumínium redőny betörésvédelmileg is jó választás: mechanikus védelemként szolgál a betörők ellen (feltolás-gátlóval szerelt változatban).
  Külső tokos redőny:
  A külső tokos redőny legfőbb előnye, hogy szinte bármilyen nyílászáróhoz felszerelhető. A külső tokos redőny lehet kívülről látszó, illetve nem látszó kivitelben.

  [fel]