04 nov 2012

Redőny Készítés, Szerelés, javítás Sóskút 06-70-773-1946, Napellenző Készítése, Motoros Redőny Készítése.

0 Comment

 

Vállaljuk Sóskúton Redőnyök készítését, szerelését,  kiváló minőségben, szakképzett szerelőkkel. Minőségi szolgáltatás elérhető árakon. 06-70-773-1946

Szakterületünk:
– Műanyag redőnyök
– Alumínium redőnyök
– Motoros redőnyök
– Ezek kombinálása szúnyoghálóval
– Külső és Belső tokos redőnyök
– Vakolható tokos redőny
– Új redőnyök felszerelése, gyártása, szervizelése

Tekintsék meg honlapunkat, kérjenek ingyenes árajánlatot vagy hívjanak minket bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com

Műanyag redőny

 

Árajánlatkérés:

    Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

    A nyílászárók elé építhető redőnyök számos előnyös tulajdonsággal bírnak, amelyek mind a tulajdonos kényelmét szolgálják. A zárt redőny a betörő számára pótlólagos akadályt képez, amely megnöveli a lakásba való bejutás idejét, ezáltal csökkentve a betörésveszélyt. Fő profilunk a redőny, reluxa, napellenző, roletta és még sokféle árnyékolástechnikai termék készítése és javítása. Bízunk benne, hogy a kedves látogató, honlapunkon megtalálja a számára megfelelő, árnyékolástechnikai berendezést.
    Új típusú redőnyrendszer: Ennél a típusnál a tengely forgását csapágy segíti, a lefutó sín pedig gumibetétes ezáltal, csendesebb működést biztosít. A külső ütközőt rejtett ütköző váltja fel, így az alsó záróléc is betekeredik a tokba, így kevesebbet takar az ablakból. Az alumínium záróléc és tok oldalvég hosszú élettartalmat kölcsönöz a redőnynek. Az új típusú redőnynél lehetőség nyílik a szúnyoghálóval kombinált változatra is. Ennél a szerkezetnél külön-külön húzható a redőny és a háló, de közös tokba tekerednek.
    Alumínium redőny: A külső tokos hőszigetelt alumínium redőny korszerű, kiváló minőségű termék. A szokásos nyári és téli időjárásnak kiválóan ellenálló, nagy megbízhatóságú, jó hang és hőszigetelésű esztétikus termék. Az alumínium redőny minden főbb alkatrésze alumíniumból készül, ezért fokozottan időtálló kivitel. A jó hang és hőszigetelés érdekében az alumínium redőny lécei PUR habbal vannak töltve. Az alumínium redőny lábszerkezetének anyaga szintén alumínium, de a csendes működés érdekében az alumínium redőny lefutóinak belső oldalain gumi vagy kefebetétek találhatók. A külső tokos alumínium redőnyök tokja sokszögletű és félköríves is lehet. Az alumínium redőny minden típusa csapágyazva van. A golyóscsapágyazás halk és precíz működést eredményez, ezért az alumínium redőny mozgatása még gurtnis mozgatás esetén is könnyű, motoros hajtásnál a csendes működést és pontos végállást garantál. Kérjen tőlünk árajánlatot vagy hívjon minket bizalommal, mi tizenhét év tapasztalatával állunk rendelkezésére.

    [fel]