09 nov 2012

Redőny Készítés, Szerelés javítás Százhalombatta 06-70-773-1946, Napellenző Készítése, Motoros Redőny Készítés.

0 Comment

 

Vállaljuk Százhalombattán Redőnyök készítését, szerelését,kiváló minőségben, szakképzett szerelőkkel. Minőségi szolgáltatás elérhető árakon. 06-70-773-1946

Szakterületünk:
– Műanyag redőnyök
– Alumínium redőnyök
– Motoros redőnyök
– Ezek kombinálása szúnyoghálóval
– Külső és Belső tokos redőnyök
– Vakolható tokos redőny
– Új redőnyök felszerelése, gyártása, szervizelése

Tekintsék meg honlapunkat, kérjenek ingyenes árajánlatot vagy hívjanak minket bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com

Alukombi

Árajánlatkérés:

    Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

    A redőny anyaga lehet műanyag vagy alumínium. A műanyag redőny árban elérhetőbb, az alumínium redőny magasabb árkategóriát képvisel, viszont élettartama hosszú, hőszigetelő tulajdonságával még pénzt is takaríthat meg. Mindkét redőny típus színes változatban, vakolható tokkal és szúnyoghálóval is rendelhető. Az energiahordozók árának rohamos emelkedése szükségessé teszi, hogy otthonaink hőszigetelését minél jobban fokozzuk. Erre az egyik legjobb megoldás a redőny készítés. Redőnyök használatával télen csökkenthetjük a fűtési költséget, míg nyáron, a redőny árnyékoló tulajdonságát kihasználva, hűvösen tartható a lakás. Ha szeretné költségeit csökkenteni, valamint családja és saját kényelmét, biztonságát növelni, akkor a megoldás a redőny készítés. Az alábbi típusok közül kiválasztható a leginkább megfelelő redőny.
    Külső tokos műanyag és alumínium redőnyök. A külső tokos műanyag redőny az utólag szerelhető megoldások közül a legkedveltebb, ennek egyik fő oka a kedvező ár. A külső tokos redőny a már kész, bevakolt házak nyílászáróinak utólagos redőnykészítésére való. Ebből a redőnytípusból két féle készíthető, műanyag redőny és az alumínium redőny. Az “Új Típusú” redőny, új minőségi kategóriát állított fel a műanyag redőnyrendszerek között. Megjelenését tekintve megegyezik az alumínium redőny formavilágával. A redőnyben található alumínium alkatrészek alkalmazásával nem csak a redőny tartóssága és a design változott, de lehetővé vált a szúnyogháló beépítése is. A redőnytokba integrált szúnyogháló esztétikailag és anyagilag is kitűnő választás.

     

    [fel]