09 nov 2012

Redőny Készítés, Szerelés, javítás Szigethalom 06-70-773-1946, Napellenző Készítése, Motoros Redőny Készítése.

0 Comment

 

Vállaljuk Szigethalmon Redőnyök készítését, szerelését,kiváló minőségben, szakképzett szerelőkkel. Minőségi szolgáltatás elérhető árakon. 06-70-773-1946

Szakterületünk:
– Műanyag redőnyök
– Alumínium redőnyök
– Motoros redőnyök
– Ezek kombinálása szúnyoghálóval
– Külső és Belső tokos redőnyök
– Vakolható tokos redőny
– Új redőnyök felszerelése, gyártása, szervizelése

Tekintsék meg honlapunkat, kérjenek ingyenes árajánlatot vagy hívjanak minket bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com


Vakolható tokos alumínium redőny

Árajánlatkérés:

    Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

    Az épületek ablakai azok a felületek amik igazán melegítik a helységet. Ez ellen redőny felszerelésével védekezhetünk. A gondos szereléssel hosszú élettartamú, megbízhatóan működő megoldás. Leengedve teljes sötétséget, a könnyű szerkezet egyszerű mozgatást biztosít. Hazánkban a redőny a legelterjedtebb árnyékoló. Alkalmazási területei alkalmassá teszi hő-, hangszigetelés, és betörés elleni védelemre. A jól megválasztott redőny esztétikailag a ház dísze lehet, mely nyáron árnyékol, télen megőrzi a ház melegét.
    A redőny előnyei: Ezen árnyékoló megoldás népszerűsége a sokféle típusnak, könnyű kezelhetőségnek, hosszú élettartamnak, egyes redőny típusoknál a motorizálhatóságnak, a kedvező ár/érték aránynak és a kombinálhatóságnak köszönhető. A felszerelt redőny egyszeri befektetést követően jelentős megtakarítást produkál, ami télen, a fűtésszámlán jelentkezik, nyáron pedig a villanyszámlán érezhető hatása (megfelelő redőny használattal nincs szükség klimatizálásra). A redőny emellett védi a nyílászáró állagát, helyettesíthet más árnyékolókat (pl. függöny).
    A redőny feladata: A redőny véd a külső zajoktól, kíváncsi tekintetektől valamint egyes típusai (biztonsági reteszes, feltolás-gátlóval ellátott redőny) megakadályozzák akár az illetéktelenek behatolását is. Emellett a nyári hőségben jelentősen hűvösebb hőmérsékletet biztosít a lakásban, és akár nyitott ablaknál is nyugodtan alhatunk használatával, élvezve a friss levegőt, de távol tartva, tompítva a külső hatásokat.

    [fel]