22 szept 2012

Redőny Készítés, Szerelés, javítás Budapest XI. (11.) kerület, Albertfalva, Újbuda, Kelenföld,motoros redőnyök szerelése ,készítése.

0 Comment

 

Vállaljuk Budapest 11. kerületében Albertfalván, Újbudán, Kelenföldön Redőnyök, Motoros redőnyök készítését, szerelését ,kiváló minőségű alapanyagokból, elérhető áron. Napellenzők és más árnyékolók 06 20 219 30 61

17 éves tapasztalattal állunk az Önök rendelkezésére az árnyékolástechnikában. Tekintsék meg honlapunkat, kérjenek ingyenes árajánlatot vagy hívjanak minket bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com


Alumínium redőny

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

  Az összes redőny szerkezetünk kérhető alumínium és műanyag változatban is egyaránt, ezek alól teljes kivételt képeznek bármely motorral ellátót redőnyeik, mivel azok csak alumínium változatban rendelhetők. A nagyobb mérethatárok és extra színek esetében elengedhetetlen az alumínium redőny használata. Az alumínium redőny léceinek belseje környezetbarát habbal vannak kitöltve, ami tovább javítja a redőnyök hang és hőszigetelő tulajdonságát. A halk működést az alu lefutók belső oldalain lévé szőrkefés vagy gumis csendesítő biztosítja. A hőszigetelt alumínium redőny minden típusa golyóscsapágyazva van, ami könnyű és halk felhúzást, illetve leengedést eredményez. Az alumínium redőny mozgatása gurtnival, zsinórral vagy motoros hajtással lehetséges.

  Alumínium redőny különbségei:

  • Alulcsapott, 20°, vagy koporsó alakú fehér alumínium lemezből hajtott tokvégre szegecselt
  • Alu láb kefe betétes
  • Alu lamella ariterezett
  • Mindig Fém tengely

  Új típusú műanyag redőny: Külső megjelenését tekintve, megegyezik az alumínium redőny formavilágával. A redőnyben található alumínium alkatrészek alkalmazásával, nem csak a redőny tartósságát és esztétikai látványát növeltük meg, de lehetővé vált a redőnyrendszert szúnyoghálóval ellátni. A redőnytokba integrált szúnyogháló esztétikailag és anyagilag is kedvező választás. Műanyag redőny tulajdonságai: Alulcsapott, 20°, vagy koporsó alakú, alumínium tokvégre szegecselt lindab lemezes tok. Csapágyakon futó henger, gumi- vagy kefe betétes műanyag lefutó, minőségi műanyag redőnypalást.

  [fel]