22 szept 2012

Redőny Készítés, Szerelés,javítás Budapest XXI. (21.) kerület Napellenző Készítése, Motoros redőny készítés.

0 Comment

 

Vállaljuk Budapest 21. kerületében Redőnyök, motoros redőnyök szerelését. Kiváló alapanyagokból, megfizethető áron. 06-70-773-1946

17 éves tapasztalattal állunk az Önök rendelkezésére az Árnyékolástechnikában. Tekintsék meg a honlapunkat, kérjenek ingyenes árajánlatot, vagy Hívjanak minket bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com

 

 


 

 


Új típusú műanyag redőny

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

  Fő profilunk a redőnykészítés, redőny szerelés, redőny javítás, szúnyoghálós redőny, hőszigetelt redőny, motoros redőny szerelés. A leghatékonyabb árnyékoló és biztonsági megoldás garanciával. Minőség, megfizethető árakon. Díjtalan kiszállás, garancia, szakképzett szerelők. Az alumínium redőny minőségét és funkcióját tekintve is nagyságrendekkel jobb a műanyag redőnyöknél. A habosított redőnyléceknek köszönhetően, kitűnően szigetel hőt, és hangot egyaránt. Amennyiben Ön hosszútávú megoldást keres otthona árnyékolására, az alumínium redőny a megfelelő döntés. Alumínium redőnyökhöz a következő kiegészítőket ajánlom: – vakolható tok, – lehúzható / elhúzható szúnyogháló, – motor, – távirányítható motor, – gurtni automata. A redőny anyaga lehet műanyag vagy alumínium. A műanyag redőny árban elérhetőbb, az alumínium redőny magasabb árkategóriát képvisel, viszont élettartama hosszú, hőszigetelő tulajdonságával még pénzt is takaríthat meg. Mindkét redőny típus színes változatban, vakolható tokkal és szúnyoghálóval is rendelhető.

   

   

   

  [fel]