22 szept 2012

Redőny Készítés, Szerelés, javítás Budapest XXII. (22.) kerület, Napellenző Készítése, Motoros redőny.

0 Comment

 

Vállaljuk Budapest a  22. kerületében Redőnyök , Motoros redőnyök és más árnyékolók készítését, szerelését.  06-70-773-1946

Kiváló minőségű alapanyagokból, rövid határidővel, minőségi szolgáltatással, korrekt árakon. Tekintsék meg honlapunkat, kérjenek ingyenes árajánlatot, vagy Hívjanak bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com

Alukombi

Árajánlatkérés:

    Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

    Az árnyékolástechnika széles palettáján a legelterjedtebb árnyékolók a redőnyök. Megrendelőink más és más célból szeretik a különféle, és egyre több színben, kivitelben kapható redőny típusokat. Az ár érték arányban magasan legfelül állnak. Külső árnyékolóként rendkívül hatékony, nyáron a meleg levegőt kint tartásában télen segít a meleg levegő bent tartásában. Egy jól kiválasztott redőny esztétikailag a ház dísze. Biztonsági funkciókat is ellát: tapasztalat szerint az illetéktelen behatolók a zajos bejutás miatt szívesebben választanak olyan célpontot ahol nincs redőny. A műanyag redőny nagyon hatékony és olcsó árfekvése miatt a legközkedveltebb, de egyre elterjedtebb az alumínium redőny is. Magyarországon jelentős hagyománya van a redőnyök és a faredőnyök alkalmazásának. Hazánkban 1867-ben Kondor Rezső Lakatosáru és Redőnygyárra kezdte meg a redőnygyártást, a Németországban tanultak alapján. Hamarosan újabb redőnydinasztia alakult: Korányi és Fröhlich acélredőny, faredőny, vászonredőny napellenző szerkezetek és lakatosárugyár. A lakásunk-házunk árnyékolásának, hőszigetelésének tételéhez, ár érték arányában a műanyag redőny, vagy alumínium redőny a legjobb választás. Gondos szereléssel hosszú élettartamú, megbízhatóan működő megoldás egy új redőny. Rengeteg féle típus létezik, munkatársaink segítenek az önnek leginkább megfelelő kiválasztásában. 17 éves tapasztalattal állunk az Önök rendelkezésére. Hívjon minket bizalommal.

    [fel]