24 szept 2012

Redőny Készítés, Szerelés, Soroksár Budapest XXIII. kerület (23.) Napellenző Készítése,motoros redőny készítés.

0 Comment

 

Vállaljuk Budapest 23. kerületében Redőnyök, Motoros redőnyök és egyéb árnyékolók készítését, szerelését, kiváló minőségben, szakképzett szerelőkkel 06-70-773-1946

Minőségi szolgáltatás elérhető árakon. Tekintsék meg honlapunkat, kérjen ingyenes árajánlatot, vagy Hívjon minket bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com

Új típusú műanyag redőny

Árajánlatkérés:

    Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

    Talán az egyik legelterjedtebb árnyékolástechnikai eszköz, a műanyag redőny. Mivel utólag is bármikor könnyen felszerelhető, költséghatékony és akár kombi kivitelben a beépített szúnyoghálónak köszönhetően a rovarok ellen is védelmet biztosít. Praktikussága mellett a gazdag színválaszték is fontos tényező, nem véletlen hogy évek óta a legkeresettebb termékünk közé tartozik. Redőnyjellemzők szinterezett alumínium, vagy lindab redőnydoboz, vakolható kivitelben is, külső mini-tokos alumínium, felső műanyag tokos redőnydoboz, alumínium, vagy műanyag redőnylábbal az adott színben. Alapszín: fehér.műanyag, vagy alumínium lamellák alliterezve (összekapcsolva), alumínium záróléccel. A redőnyök készülhetnek motoros működtetéssel, távirányítással is ebben az esetben az alumínium lamelláknál használatos feltolás gátló 100% biztonságot nyújt. A RAL színválasztéknak köszönhetően az alumínium redőnyök széles színskálából rendelhetők, bármilyen homlokzattal harmonizálhatók. A lefutó, a lamellák és a tok is választható különféle színekben. Az alumínium redőny hangszigetelő hatása a redőny lamellák között lévő poliuretán hab (PUR hab) hangszigetelő jellegének tulajdonítható. Az alumínium lefutókban zajcsökkentő kefebetét segíti elő a zajmentes működést, ezáltal használat közben sem kell tartania a redőny zajától.

    [fel]