02 jan 2018

Redőny készítés, szerelés – Pasarét: 06707731946

0 Comment

Pasarét -> redőny készítés és szerelés: Hagyományos- és motoros, műanyag- és alumínium redőnyök szerelése, készítése és készítés, gurtnicsere. Mindezt elérhető árakon, kiváló szolgáltatással, az elérhető legjobb minőségben.


Fő tevékenységi területeink:

– Alumínium és műanyag redőnyök szerelése, javítása
– Motoros- és motor nélküli hagyományos redőnyök szerelése, javítása
– Szúnyoghálós redőnyök javítása, szerelése
– Gurtnicsere

Ne habozzon, hívjon minket bátran!
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Alumínium redőny

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Legjellemzőbb redőnytípusaink:

  Alumínium redőny: Minőségi, igényes, ugyanakkor árban is elfogadható redőnytípus. A redőny mozgatása motoros és kézi megoldással is kivitelezhető. Alapárban a tok és a lefutó fehér és barna színben kérhető, felár ellenében RAL skála színeiben is rendelhető, esetleg aranytölgy, dió és mahagóni fóliázással. A redőnybetét többféle színben rendelhető.

  Műanyag redőny: Hosszú élettartamú és jó hőszigetelő hatású, többféle színben is kapható redőnytípus. Lehetséges külső- és belső tokos verzióban is rendelni. (Utóbbi főként a régi, használt fa redőnyök helyett használatos.)

  Szúnyoghálóval kombinált redőny: A redőnylefutó dupla kivitelű, a redőnyé gumisínes, a rovarhálóé kefés. Kiváló védelmet nyújt a nyári szúnyogok és egyéb röpködő állatok ellen, így rovarok ellen ideális választás.

  Motoros redőny: Az idősek, a kisgyerekek és a mozgáskorlátozottak sokszor még a kisebb súlyú redőnyöket is nehezebben mozgatják. Ennek megoldására kínáljuk a motoros redőnyeinket, melyek megkönnyítik a redőnyök fel- és lehúzását.

  [fel]