19 jan 2020

Redőny készítés, szerelés – Újlipótváros: 06707731946 – Gurtni csere

0 Comment

Újlipótvároson vállaljuk motoros-, alumínium- és műanyag redőnyök szerelését, szúnyoghálós redőnyök készítését, az elérhető legjobb minőségben. Gyors szolgáltatás, megfizethető árakkal, sok éves tapasztalattal.


Állunk rendelkezésére az alábbi munkákban:

– Szúnyoghálós redőnyök készítés, szerelése
– Alumínium és műanyag redőnyök szerelése, készítés
– Motoros- és motor nélküli hagyományos redőnyök szerelése, készítés
– Gurtni csere és ezzel kapcsolatos munkák
– Új redőnyök szerelése, gyártása

Hívjon, vagy írjon nekünk, elérhetőségeink valamelyikén!
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Redőny javítás

 

Árajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot!

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Redőnyök, amelyekkel dolgozunk:

  Szúnyoghálóval kombinált redőny: Manapság a redőnyök már nem csak a napfény ellen nyújtanak megfelelő védelmet, hanem szúnyogok és más rovarok ellen is. Sok esetben ma már nem egyszerű redőnyök vásárlása mellet dönt a legtöbb ember, hanem úgynevezett redőnyrendszereket választanak, melyek egyben kínálnak több megoldást is. Ha Ön már rendelkezik valamilyen redőnnyel, sok esetben akkor is dönthet úgy, szúnyoghálót építtet redőnyébe.

  Külső tokos műanyag redőny: A külső tokos műanyag redőny könnyen kezelhető, rendkívül megbízható, olcsó, jó árnyékolást biztosít és remek hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Egyszerű felépítésű, megbízható működésű redőnytípus. Halk működés és jó szigetelő képesség jellemzi. Készülhet akár szúnyoghálóval kombinálva is.

  Belső tokos műanyag redőny: Elhasznált, avagy csak a modernizálás miatt cserélendő hagyományos fa redőnyök helyére beépíthető redőnytípus. Az ára és hosszú élettartama miatt igen népszerű. A faredőnynél könnyebben kezelhető, és a hőszigetelő hatása is kiváló.

  Motoros redőny: Lehetőséget kínálunk a hagyományos gurtnis redőnymozgatás helyett elektromos árammal működő redőny beszerelésére is. A motoros redőny amellett, hogy kényelmes, sokak számára megkönnyíti a napi árnyékolás elvégzését. A redőnymotor minden olyan redőnytípusba beépíthető, ahol a redőnylécek oldalirányú elcsúszása meggátolt. Legyen műanyag redőny vagy alumínium redőny, a motoros redőny mindenki számára elérhető.

  Alumínium redőny: Súrlódásmentes, halk működésű redőny. Működése során garantált a tökéletes mozgatás és a sérülésmentesség. A redőny lécek habbal ellátott szigeteléssel és festéssel rendelkeznek. A hab amellett, hogy kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal bír, mellette a redőnyléceket merevvé is teszi. A redőnypalást alja gumi szigetelést kaphat, amelynek feladata a zajcsillapítás és az eső víztől való védelem. Alapvetően fehér és barna színben rendelhető, de felár ellenében többféle szín is elérhető. Készülhet akár szúnyoghálóval kombinálva is.

  [fel]