15 dec 2017

Redőny szerelés, javítás, készítés – Csévharaszt – (70) 773-1946

0 Comment

Csévharaszton vállaljuk modern alumínium-, motoros- és műanyag redőnyök szerelését, készítését és javítását, az elérhető legjobb minőségben. Gyors szolgáltatás, megfizethető árakkal, tapasztalt szakemberekkel.


Vállaljuk:

– Műanyag redőnyök szerelése, javítása
– Alumínium redőnyök szerelése, javítása
– Motoros redőnyök szerelése, javítása
– Szúnyoghálóval kombinált redőnyök javítása, szerelése
– Gurtni csere és ezzel kapcsolatos munkálatok
– Új redőnyök szerelése, készítése

Keressen bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Alumínium redőny

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Milyen típusú redőnyökkel dolgozunk:

  Belső tokos műanyag redőnyök: Melyek kiváló választást nyújtanak, ha régi faredőnyét cserélné le. Könnyebben kezelhetőek, mint a hagyományos fa redőnyök, ugyanakkor hosszabb élettartam jellemzi ezeket a típusokat, és a hőszigetelő hatásuk is kiváló.

  Külső tokos műanyag redőnyök: Az egyik legnépszerűbb redőnyfajta, amely ugyancsak hosszú élettartamú, és szintén jó hőszigetelő hatással rendelkeznek.

  Alumínium redőnyök: Gyakran keresett, kiváló minőségű redőnyök, melyek redőnylécei a hő- és hangszigetelés növelése céljából habbal vannak töltve. A redőny mozgatása akár kézi-, akár motoros kivitelezéssel is megoldható.

  Vakolható tokos redőnyök: Vakolatlan épületek ablakainak és ajtóinak redőnyözésére ajánlott. Előnye, hogy az épület vakolása és színezése után a redőnytok nem látszik.

  Szúnyoghálóval kombinált redőnyök: A redőnytokba épített rovarhálóval a nyári szúnyoginváziók sokkal könnyebben elviselhetőek lesznek.

   

  [fel]