16 dec 2017

Redőny szerelés, javítás, készítés – Diósd – (70) 773-1946

0 Comment

Diósdon motoros-, alumínium- és műanyag redőnyök javítását, készítését, szerelését vállaljuk, kiváló minőségben. Minőségi és gyors szolgáltatás, elérhető árakon, tapasztalt szakemberekkel.


Az alábbi munkák elvégzését bízhatja ránk:

– Alumínium redőny szerelés, készítés, javítás
– Műanyag redőny szerelés, készítés, javítás
– Motoros redőny szerelés, készítés, javítás
– Szúnyoghálóval kombinált redőny szerelése, javítása
– Gurtnicsere
– Új redőnyök gyártása, felszerelése

Keressen bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Szúnyoghálós redőny

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Forgalmazott redőnytípusaink:

  Alumínium redőny: Korszerű, német gyártmányú elemekből készült redőny, melynek lécei a hang- és hőszigetelés céljából habbal vannak töltve. A tok tengelyezése golyóscsapágyas, feltolás gátlóval ellátott a nagyobb biztonság érdekében. Az alumínium redőny mozgatása motoros- és kézi megoldással is kivitelezhető. Alapárban a tok és a lefutó fehér avagy barna színben kérhető, de felár ellenében RAL skála színeiben is rendelhető, esetleg aranytölgy, dió és mahagóni fóliázással. A redőnybetét többféle színben rendelhető.

  Műanyag redőny: Többféle színben és minőségben kaphatóak. Ezen belül elérhető az un. külső tokos műanyag redőny, amely az egyik legelterjedtebb redőnytípus. Hosszú élettartamú, nagyon jó hőszigetelő hatású, megbízható redőny. Továbbá ha a régi fa redőnyét szeretné lecserélni, akkor a helyére beépíthető belső tokos műanyag redőnyt javasoljuk, amely hasonlóan jó tulajdonságokkal bír, és árban is elfogadható.

  Vakolható tokos redőny: Vakolatlan épülete számára ideális választás, mivel az épület vakolása és színezése után a redőnytok nem fog látszódni. Lindab tokkal, műanyag lefutóval és záróléccel készül. A tok homlokfala hungarocell borítású.

  Szúnyoghálóval kombinált redőny: külső tokos és vakolható tokos redőny is készíthető, redőnytokba épített rovarhálóval. Ebben az esetben a redőnylefutó dupla kivitelű, a redőnyé gumisínes, a rovarhálóé kefés.

  [fel]