17 dec 2017

Redőny szerelés, javítás, készítés – Kamaraerdő – (70) 773-1946

0 Comment

Kamaraerdőn vállaljuk alumínium-, motoros- és műanyag redőnyök szerelését, szúnyoghálós redőnyök készítését, az elérhető legjobb minőségben. Gyors szolgáltatás, megfizethető árakkal, tapasztalt szakembergárdával.


Amiben jók vagyunk:

– Alumínium redőnyök szerelése, javítása
– Műanyag redőnyök szerelése, javítása
– Motoros redőnyök szerelése, javítása
– Szúnyoghálóval kombinált redőnyök javítása, szerelése
– Gurtni csere és ezzel kapcsolatos munkálatok
– Új redőnyök szerelése, gyártása

Keressen bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Redőny javítás

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Általunk forgalmazott redőnyök:

  Alumínium redőny: Korszerű német gyártmányú elemekből készült redőnyök, ahol a redőnylécek a szigetelés céljából habbal vannak töltve. A redőnyök mozgatása kézi és motoros megoldással is kivitelezhető. Alapárban a tok és a lefutó fehér és barna színben kérhető, felár ellenében RAL skála színeiben is rendelhető, esetleg aranytölgy, dió és mahagóni fóliázással. A redőnybetét többféle színben rendelhető. Minőségi, igényes, ugyanakkor árban is elfogadható redőnytípus.

  Külső tokos műanyag redőny: Többféle színben is kapható, az egyik legelterjedtebb redőnytípus. Hosszú élettartama, és a jó hőszigetelő hatása a garancia arra, hogy sokáig fogja élvezni ennek a típusnak a használatát.

  Belső tokos műanyag redőny: Régi, elhasznált, avagy csak a modernizálás miatt lecserélendő fa redőnyök helyére beépíthető redőnytípus. Az ára és hosszú élettartama miatt igen népszerű. A faredőnynél könnyebben kezelhető, és a hőszigetelő hatása is kiváló.

  Szúnyoghálóval kombinált redőny: Külső tokos és vakolható tokos redőny is készíthető redőnytokba épített rovarhálóval. Ebben az esetben a redőnylefutó dupla kivitelű, a redőnyé gumisínes, a rovarhálóé kefés. Rovarok ellen ideális választás.

  Vakolható tokos redőny: Lindab tokkal, műanyag lefutóval és záróléccel. A tok homlokfala hungarocell borítású. Nyers, vakolatlan épületek nyílászáróinak redőnyözésére ajánlott, esetleg utólagos hőszigetelés előtt. Az épület vakolása és színezése után a redőnytok nem látszik.

   

  [fel]