14 dec 2017

Redőny szerelés, készítés – Délegyháza – (70) 773-1946

0 Comment

Délegyházán vállaljuk alumínium-, motoros- és műanyag redőnyök szerelését, szúnyoghálós redőnyök készítését, az elérhető legjobb minőségben. Gyors szolgáltatás, megfizethető árakkal, tapasztalt szakembergárdával.


Amiben bátran számíthat ránk:

– Alumínium redőnyök javítása, szerelése
– Műanyag redőnyök javítása, szerelése
– Motoros redőnyök javítása, szerelése
– Szúnyoghálóval kombinált redőnyök javítása, szerelése
– Gurtni cseréje
– Új redőnyök szerelése, gyártása

Keressen minket bizalommal, elérhetőségeink valamelyikén!
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Szúnyoghálós redőny

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Milyen típusú redőnyökkel dolgozunk:

  Belső tokos műanyag redőnyök: Kiváló választást nyújtanak régi faredőnyök cseréjéhez. Könnyebben kezelhetőek, mint a hagyományos fa redőnyök, ugyanakkor hosszabb élettartam jellemzi ezeket a típusokat, és a hőszigetelő hatásuk is kiváló.

  Külső tokos műanyag redőnyök: Az egyik népszerű redőnyfajta, ugyancsak hosszú élettartammal, és szintén jó hőszigetelő hatással.

  Alumínium redőnyök: Sokszor keresett, kiváló minőségű, német gyártmányú redőnyök, melyek redőnylécei a hő- és hangszigetelés növelése céljából habbal vannak töltve. A redőny mozgatása akár kézi-, akár motoros mozgatás megoldható.

  Szúnyoghálóval kombinált redőnyök: A redőnytokba épített rovarhálóval a nyári szúnyoginváziók sokkal könnyebben elviselhetőek lesznek.

  Vakolható tokos redőnyök: Vakolatlan épületek ablakainak és ajtóinak redőnyözésére ajánlott. Előnye, hogy az épület vakolása és színezése után a redőnytok nem látszik.

  [fel]