14 dec 2017

Redőny szerelés, készítés – Gyömrő – (70) 773-1946

0 Comment

Gyömrőn vállaljuk alumínium-, motoros- és műanyag redőnyök készítését és szerelését, az elérhető legjobb minőségben. Gyors szolgáltatás, megfizethető árakkal, tapasztalt szakembergárdával.


Amiben jók vagyunk:

– Műanyag redőnyök szerelése, javítása
– Alumínium redőnyök szerelése, javítása
– Motoros redőnyök szerelése, javítása
– Szúnyoghálóval kombinált redőnyök javítása, szerelése
– Gurtni csere és ezzel kapcsolatos munkálatok
– Új redőnyök szerelése, gyártása

Keressen minket bizalommal, elérhetőségeink valamelyikén!
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Szúnyoghálós redőny

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Forgalmazott redőnyeink:

  Műanyag redőnyök: Többféle színben és minőségben, a külső tokos műanyag redőnytől (talán a legelterjedtebb redőnytípus) a belsőtokos műanyag redőnyig (melyet sokszor a régi kiöregedett faredőnyök helyére is berakhatunk).

  Vakolható tokos redőny: Nyers, vakolatlan épületek nyílászáróinak redőnyözésére ajánlott, esetleg utólagos hőszigetelés előtt. Az épület vakolása és színezése után a redőnytok nem látszik. Lindab tokkal, műanyag lefutóval és záróléccel. A tok homlokfala hungarocell borítású.

  Szúnyoghálóval kombinált redőnyök: Redőnytokba épített rovarhálóval készített redőny. Ebben az esetben a redőnylefutó dupla kivitelű, a redőnyé gumisínes, a rovarhálóé kefés.

  Alumínium redőnyeink: Német gyártmányú, hang- és hőszigetelő habbal vannak töltött redőnylécekkel. A lefutó és a tok minden eleme szintén alumíniumból készül. A lefutó gumi- vagy kefebetéttel készül a zajmentes működés érdekében. A tok tengelyezése golyóscsapágyas, feltolás gátlóval ellátott a nagyobb biztonság érdekében. Alapárban a tok és a lefutó fehér és barna színben kérhető, felár ellenében RAL skála színeiben is rendelhető, esetleg aranytölgy, dió és mahagóni fóliázással. A redőnybetét többféle színben rendelhető.

  [fel]