14 dec 2017

Redőny szerelés, készítés – Piliscsaba – (70) 773-1946

0 Comment

Vállaljuk Piliscsabán motoros-, műanyag- és alumínium redőnyök készítését, szerelését és szúnyoghálós redőnyök felszerelését, mindezt az elérhető legjobb minőségben. Kiváló szolgáltatás, elérhető árakon, tapasztalt szakemberekkel.


Az alábbi munkákban számíthat ránk:

– Alumínium redőny készítés, szerelés, javítás
– Motoros redőny készítés, szerelés, javítás
– Műanyag redőny készítés, szerelés, javítás
– Szúnyoghálóval kombinált redőnyök szerelését, javítását
– Gurtnicsere
– Új redőnyök gyártása, felszerelése

Keressen minket bizalommal, elérhetőségeink valamelyikén!
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Szúnyoghálós redőny

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Forgalmazott redőnyök:

  Műanyag redőnyök: Többféle színben és minőségben kaphatóak

  Külső tokos műanyag redőny: az egyik legelterjedtebb redőnytípus. Hosszú élettartamú, nagyon jó hőszigetelő hatással rendelkezik. – Belsőtokos műanyag redőny: Régi faredőnyök helyére beépíthető, az ára és hosszú élettartama miatt igen népszerű. A faredőnynél, könnyebben kezelhető. Hőszigetelő hatása nagyon jó.

  Vakolható tokos redőny: Lindab tokkal, műanyag lefutóval és záróléccel. A tok homlokfala hungarocell borítású. Nyers, vakolatlan épületek nyílászáróinak redőnyözésére ajánlott, esetleg utólagos hőszigetelés előtt. Az épület vakolása és színezése után a redőnytok nem látszik.

  Szúnyoghálóval kombinált redőnyök: külső tokos és vakolható tokos redőny is készíthető, redőnytokba épített rovarhálóval. Ebben az esetben a redőnylefutó dupla kivitelű, a redőnyé gumisínes, a rovarhálóé kefés.

  Alumínium redőnyök: Német gyártmányú elemekből készülnek. A redőnylécek a hang és hőszigetelés céljából habbal vannak töltve. A lefutó és tok minden eleme szintén alumíniumból készül. A lefutó gumi- vagy kefebetéttel készül a zajmentes működés érdekében. A tok tengelyezése golyóscsapágyas, feltolás gátlóval ellátott a nagyobb biztonság érdekében. A redőnyök mozgatása kézi és motoros megoldással is kivitelezhető. Alapárban a tok és a lefutó fehér és barna színben kérhető, felár ellenében RAL skála színeiben is rendelhető, esetleg aranytölgy, dió és mahagóni fóliázással. A redőnybetét többféle színben rendelhető.

  [fel]