12 dec 2017

Redőny szerelés, készítés – Pilisvörösvár – (70) 773-1946

0 Comment

Pilisvörösváron vállaljuk a legkülönfélébb típusú redőnyök készítését, szerelését. Minőségi és gyors szolgáltatás, elérhető árakon, kiváló szakembergárdával.


Vállaljuk:

– Motoros redőny készítés, szerelés, javítás
– Műanyag redőny készítés, szerelés, javítás
– Alumínium redőny készítés, szerelés, javítás
– Szúnyoghálóval kombinált redőnyök szerelését, javítását
– Gurtnicsere
– Új redőnyök gyártása, felszerelése

Keressen minket bizalommal, elérhetőségeink valamelyikén!
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Redőny javítás

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Forgalmazott redőnytípusaink:

  Alumínium redőny: Német gyártmányú elemekből készült redőnytípus, a redőnylécek a hang- és hőszigetelés miatt habbal vannak töltve. A tok tengelyezése golyóscsapágyas, feltolás gátlóval ellátott a nagyobb biztonság érdekében. Alapárban a tok és a lefutó fehér és barna színben kérhető, felár ellenében RAL skála színeiben is rendelhető, esetleg aranytölgy, dió és mahagóni fóliázással. A redőnybetét többféle színben rendelhető. A redőnyök mozgatása kézi és motoros megoldással is kivitelezhető.

  Külső tokos műanyag redőny: Hosszú élettartamú, kiváló hőszigetelő hatással rendelkező redőnytípus, amely jelenleg az egyik legnépszerűbb redőnyfajta.

  Belső tokos műanyag redőny: Régi faredőny cseréjére az egyik legjobb választás. Hosszú élettartamú, kiváló minőségű redőny, amely ugyanakkor a faredőnynél könnyebben kezelhető. Hőszigetelő hatása jó, árban is megfelelő.

  Szúnyoghálóval kombinált redőny: külső tokos és vakolható tokos redőny is készíthető, redőnytokba épített rovarhálóval. Ebben az esetben a redőnylefutó dupla kivitelű, a redőnyé gumisínes, a rovarhálóé kefés.

  [fel]