11 dec 2017

Redőny szerelés, készítés – Pomáz – (70) 773-1946

0 Comment

Vállaljuk Pomázon motoros-, műanyag- és alumínium redőnyök készítését, szerelését és szúnyoghálós redőnyök felszerelését, mindezt az elérhető legjobb minőségben. Kiváló szolgáltatás, elérhető árakon, tapasztalt szakemberekkel.


Az alábbi munkák elvégzését bízhatja ránk:

– Alumínium redőny készítés, szerelés, javítás
– Motoros redőny készítés, szerelés, javítás
– Műanyag redőny készítés, szerelés, javítás
– Szúnyoghálóval kombinált redőnyök szerelését, javítását
– Gurtnicsere
– Új redőnyök gyártása, felszerelése

Keressen minket bizalommal, elérhetőségeink valamelyikén!
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Szúnyoghálós redőny

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Az alábbi típusú redőnyökkel dolgozunk, ezekben vagyunk igazán jók:

  – Alumínium redőny: Kiváló minőségű, hosszú élettartamú redőnytípus. A közhiedelemmel ellentétben az alumínium redőny is megfelelő segítséget nyújt a hang- és hőhatásokkal szemben, mivel redőnylécei ezen célból habbal vannak töltve. Mozgatása akár motorosan, akár kézi erővel is megoldható.

  – Vakolható tokos redőny: A vakolatlan épületek esetében szükséges lehet, hogy az épület vakolása és színezése után a redőnytok ne látszódjon. Erre találták ki a vakolható tokos redőnyöket.

  – Belső tokos műanyag redőnyök: Régi fa redőnyök lecserélésére a lehető legjobb és legkeresettebb megoldás. Lényegesen könnyebben kezelhető típus, mint a hagyományos fa redőny, viszont a korábbinál hosszabb élettartam jellemzi, továbbá a hőszigetelő hatása is kiváló.

  Külső tokos műanyag redőnyök: Népszerű redőnyfajta, hosszú élettartammal, és ugyancsak kiváló hőszigetelő hatással. Amennyiben ilyet rendel, nem fogja megbánni a választását.

  – Szúnyoghálóval kombinált redőnyök: Ha szeretnénk a nyarat szúnyogoktól mentesen tölteni és a szobánkban nyugodtan aludni, akkor mindenképen a szúnyoghálóval kombinált redőny az Ön választása.

  [fel]