13 dec 2017

Redőny szerelés, készítés – Solymár – (20) 219-3061

0 Comment

Solymáron vállaljuk alumínium-, műanyag- és szúnyoghálós redőnyök készítését, szerelését. Minőségi és gyors szolgáltatás, elérhető árakon, kiváló szakembergárdával.


Amiben jók vagyunk:

– Motoros redőnyök szerelése, készítése
– Műanyag redőnyök szerelése, készítése
– Alumínium redőnyök szerelése, készítése
– Szúnyoghálóval kombinált redőnyök szerelése
– Gurtni csere és ezzel kapcsolatos munkák
– Új redőnyök szerelése, gyártása

Keressen minket bizalommal, elérhetőségeink valamelyikén!
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-20-219-3061

E-mail: arnyved@gmail.com

Szúnyoghálós redőny

 

Árajánlatkérés:

Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

 

Milyen típusú redőnyökkel dolgozunk:

Alumínium redőny: Keresett, kiváló minőségű redőnyfajta, melynek a redőnylécei a hang- és hőszigetelés fokozása céljából habbal van kitöltve. A redőny mozgatására akár kézi-, akár motoros megoldás is alkalmazható.

Belső tokos műanyag redőny: Kiváló megoldást nyújtanak, ha a régi faredőnyt szeretné lecserélni. Könnyebben kezelhetőek, mint a régebbi társaik, viszont hosszabb élettartam jellemzi ezeket a típusokat, és a hőszigetelő hatásuk is jobb.

Külső tokos műanyag redőny: Rendkívül népszerű redőnytípus, amely szintén hosszú élettartamú, és ugyancsak jó hőszigetelő hatással rendelkezik.

Vakolható tokos redőny: Vakolatlan épületek ablakainak és ajtóinak redőnyözésére ajánlott. Előnye, hogy az épület vakolása és színezése után a redőnytok nem látszik.

Szúnyoghálóval kombinált redőnyök: Amennyiben védekezni szeretne támadó szúnyogok ellen, úgy ez az Ön legjobb választása. A redőnytokba épített rovarháló segítségével a nyári szúnyoginvázió is elviselhetőbb lesz.

[fel]