10 dec 2017

Redőny szerelés, készítés – Veresegyház – (70) 773-1946

0 Comment

Veresegyházon vállaljuk alumínium-, motoros- és műanyag redőnyök szerelését, szúnyoghálós redőnyök készítését, az elérhető legjobb minőségben. Gyors szolgáltatás, megfizethető árakkal, tapasztalt szakembergárdával.


Vállaljuk:

– Redőnyökel kapcsolatos szinte bármely munkát
– Szúnyoghálóval kombinált redőnyök szerelését, javítását
– Motoros redőnyök szerelését, javítását
– Alumínium redőnyök szerelését, javítását
– Műanyag redőnyök szerelését, javítását
– Gurtni cserét
– Új redőnyök gyártását, felszerelését

Keressen minket bizalommal, elérhetőségeink valamelyikén!
Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel: 06-70-773-1946

E-mail: arnyved@gmail.com

Alumínium redőny

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   

  Milyen típusú redőnyökkel dolgozunk:

  – Belső tokos műanyag redőnyök: Melyek kiváló választást nyújtanak, ha régi faredőnyét cserélné le. Könnyebben kezelhetőek, mint a hagyományos fa redőnyök, ugyanakkor hosszabbb élettartam jellemzi ezeket a típusokat, és a hőszigetelő hatásuk is kiváló.

  Külső tokos műanyag redőnyök: Az egyik legnépszerűbb redőnyfajta, amely ugyancsak hosszú élettartamú, és szintén jó hőszigetelő hatással rendelkeznek.

  – Alumínium redőnyök: Gyakran keresett, kiváló minőségű redőnyök, melyek redőnylécei a hő- és hangszigetelés növelése céljából habbal vannak töltve. A redőny mozgatása akár kézi-, akár motoros mozgatás megoldható.

  – Vakolható tokos redőnyök: Vakolatlan épületek ablakainak és ajtóinak redőnyözésére ajánlott. Előnye, hogy az épület vakolása és színezése után a redőnytok nem látszik.

  – Szúnyoghálóval kombinált redőnyök: A redőnytokba épített rovarhálóval a nyári szúnyoginváziók sokkal könnyebben elviselhetőek lesznek.

  [fel]