18 szept 2012

Redőny Szerelés, Készítés, 06-70-773-1946 Szigetszentmiklós, Halásztelek, Napellenző Készítése, Motoros redőny készítés.

0 Comment

 

 

Vállajuk Szigetszentmiklóson és Halásztelken Redőnyök készítését, egyedi méretekben, szakszerű szerelését, kiváló minőségben, megfizethető árakon, rövid határidővel. 06-70-773-1946

Szakterületünk az árnyékolás, ezen belül: Műanyag redőny, Alumínium redőny, Motoros redőny, ezek kombinálása szúnyoghálóval, szerelése, javítása. Hívjon minket bizalommal.

Üdvözlettel:


Árny-Véd Kft.Árnyékolás technika

Tel:
06-70-773-1946

E-mail:
arnyved@gmail.com

Web:

www.redony-ajto.hu

www.redony-szunyoghalo.com


Műanyag redőny

Árajánlatkérés:

    Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

    A redőnyök készülhetnek műanyagból, alumíniumból, fából, a mai kornak megfelelő minőségben, egyedi méretekben, méretre gyártva, minden ablak típushoz igazodva. Redőnyeinket kombinálhatjuk szúnyoghálóval, ami történhet redőnytokjába beépített rendszerrel, amikor dupla sín kerül a redőnyre és külön-külön mozgatható szúnyogháló és a redőny is. Ez egy praktikus és költséghatékony megoldás azoknak a megrendelőinknek, akik redőnyben és szúnyoghálóban is gondolkodnak. Felmerül az a kérdés, hogy ha van egy dupla tokos terasz ajtó, akkor a lehúzható szúnyogháló praktikus e mivel le kell hajolni minden ki és belépéskor, hogy a szúnyoghálót működésbe hozzuk. Erre van az a praktikus megoldás kitalálva, amikor a redőny elé szereljük a szúnyoghálót és függőleges mozgatás helyet vízszintes mozgatással kezeljük. Ezek a szúnyogháló megoldások minden típusú redőnyöknél alkalmazhatóak. Nem beszéltünk még a fix szúnyoghálókról, amik szintén egy költséghatékony megoldást biztosítanak a tökéletes rovar elleni védelemre. 17 éves tapasztalatunk alapján törekszünk redőnyeink kiváló minőségére úgy, mint a kiegészítő alkatrészek tartósságára. Megrendelés történhet telefonon és egy előre egyeztetett időpontban kérheti a helyszíni felmérést ahol pontos árajánlatot készítünk, és megrendelés esetén 10 munkanapon belül pontosan és precízen felszereljük.

     

     

    [fel]